Eveline

Eveline Vrisekoop

Auteur van Groeidividend

Eveline Vrisekoop is van begin af aan nauw betrokken geweest bij het opzetten van GroeiDividend (2011), DividendRadar (2012) en onlangs INDEXaandelen (2016). Zeker als vrouw kent ze het belang van financiële onafhankelijkheid als geen ander. Niet alleen nu maar ook voor later, aangezien er heden ten dage van alle kanten aan de oudedagsvoorziening geknabbeld wordt. Daarom is het beleggen nu zoals het sparen van vroeger. Beleggen volgens de GroeiDividend-methode of beleggen in Exchange Traded Funds (ETF’s) zijn volgens haar hiervoor uitstekende en effectieve hulpmiddelen.

Met haar nieuwsbrief GroeiDividend focust zij zich op Alsmaar Meer Dividend Betalers, aandelen die hun dividend consequent verhogen. Coca-cola en McDonald’s zijn zulke voorbeelden. Het is als op voorhand weten dat je een loonsverhoging gaat krijgen en hoe lekker is dat! Veel beleggers liften mee op het succes van deze bedrijven, maar het is juist de kunst niet teveel te betalen en op tijd weer uit te stappen. Zo verdubbelt u gegarandeerd uw inkomen.

Met de nieuwsbrief INDEXaandelen wordt ingespeeld op dé beleggingsvorm van deze eeuw: Het indexbeleggen. Door te beleggen in ETF’s, ookwel trackers genoemd, volg je heel eenvoudig en efficiënt een bepaalde index, wat vele malen goedkoper is en niet onbelangrijk, vele malen betere resultaten oplevert dan de menig vermogensbeheerder of bank.

Na haar studie Bestuurskunde aan de RU Leiden, is Eveline werkzaam geweest bij diverse werkgevers, nationaal en internationaal. In 2002 is ze actief gaan beleggen. Door schade en schande is ze veel wijzer geworden. Mede daarom is ze overtuigd van de kracht van de GroeiDividend methode en het indexbeleggen.

Recente artikelen van Eveline Vrisekoop

Nieuws
_pic-web-1

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

Hoe laat ik $63.400 door mijn neus boren

De maand februari was weer een geweldige maand voor ETF’s. In Amerika alleen al vloeide meer dan $46,7 miljard naar de sector. Ook in Europa neemt het ETF beleggen een grote vlucht. Zo steeg de geldtoevoer in februari naar € 9,4 miljard. LEES VERDER »

1680 views
Nieuws
Bullmarkt-zeker-nog-niet-ten-einde

Bullmarkt zeker nog niet ten einde

De politiek speelde nog nooit zo’n grote rol op de Amerikaanse aandelenbeurs. Het regende dan ook weer records op Wall Street de afgelopen week en nog wel op alle drie de indexen. Sinds dit jaar staat de S&P500 alweer 5% hoger. De beurzen blijven maar enthousiast over President Trump en Wall Street kijkt reikhalzend uit naar de aangekondigde belastingplannen van de regering Trump. Heel Corporate Amerika gaat uit van een verlaging van de vennootschapsbelasting, wat de winstgevendheid van Amerikaanse bedrijven flink zal vergroten. LEES VERDER »

1531 views
Nieuws
Geld zoekt nuttige bestemming

Eveline Vrisekoop van Groeidividend

Geld zoekt nuttige bestemming

Heel veel geld, wereldwijd, is nog steeds op zoek naar een nuttige bestemming. En ondanks de veelgehoorde waarschuwing dat aandelen duur zijn en de beurzen overgewaardeerd, is het einde van de huidige Bullmarkt nog niet in zicht. In feite zien beleggers nog steeds geen beter alternatief dan de beurs, aangezien er met obligaties immer nog geen droog brood te verdienen valt. LEES VERDER »

1397 views
Nieuws
Follow-the-money

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

Follow the money

We hoeven er met Trump niet aan te twijfelen dat de komende vier jaar in de VS in niets zullen lijken op de termijnen van al zijn voorgangers. Naast de huidige golf van maatregelen, wordt het kabinet Trump ook nog eens door meer zakenlui en voormalig Wall Street coryfeeën bezet dan enig ander kabinet ooit. Zo heeft Trump voormalig Goldman Sachs president Gary Cohn gestrikt als zijn economisch adviseur. LEES VERDER »

1694 views
Nieuws
Wat zijn landen met mooie rendementen voor de toekomst?

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

Wat zijn landen met mooie rendementen voor de toekomst?

Beleggen in ETF’s kan op vele manieren. Voor een vast bedrag per maand, of enkel in iets waarvan het momentum goed is, zoals goudmijnen. Maar ook heel sec in een wereldwijde ETF of een standaard obligatie ETF. LEES VERDER »

2113 views
Nieuws
het-hoogtepunt-is-bereikt

Het hoogtepunt is bereikt

Voor het eerst in de GroeiDividend geschiedenis bedraagt het aantal overgewaardeerde aandelen uit onze lange lijst met AMDB’s meer dan 50%. Het merendeel van de 235 AMDB aandelen heeft momenteel dus een historisch laag dividendrendement. Daartegenover staat dat deze maand nog slechts 15% van de GroeiDividend aandelen zijn ondergewaardeerd. Het is daarmee officieel een feit. LEES VERDER »

2089 views
Nieuws
profiteren-van-trends-in-2017-door-nu-te-herbalanceren

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

Profiteren van trends in 2017 door nu te herbalanceren

Met nog een week op de kalender is 2016 bijna ten einde. In de media doet menig financieel expert een dappere poging de beleggingstrends van 2017 alvast in kaart te brengen. LEES VERDER »

1445 views
Poll