Eveline

Eveline Vrisekoop

Auteur van Groeidividend

Eveline Vrisekoop is van begin af aan nauw betrokken geweest bij het opzetten van GroeiDividend (2011), DividendRadar (2012) en onlangs INDEXaandelen (2016). Zeker als vrouw kent ze het belang van financiële onafhankelijkheid als geen ander. Niet alleen nu maar ook voor later, aangezien er heden ten dage van alle kanten aan de oudedagsvoorziening geknabbeld wordt. Daarom is het beleggen nu zoals het sparen van vroeger. Beleggen volgens de GroeiDividend-methode of beleggen in Exchange Traded Funds (ETF’s) zijn volgens haar hiervoor uitstekende en effectieve hulpmiddelen.

Met haar nieuwsbrief GroeiDividend focust zij zich op Alsmaar Meer Dividend Betalers, aandelen die hun dividend consequent verhogen. Coca-cola en McDonald’s zijn zulke voorbeelden. Het is als op voorhand weten dat je een loonsverhoging gaat krijgen en hoe lekker is dat! Veel beleggers liften mee op het succes van deze bedrijven, maar het is juist de kunst niet teveel te betalen en op tijd weer uit te stappen. Zo verdubbelt u gegarandeerd uw inkomen.

Met de nieuwsbrief INDEXaandelen wordt ingespeeld op dé beleggingsvorm van deze eeuw: Het indexbeleggen. Door te beleggen in ETF’s, ookwel trackers genoemd, volg je heel eenvoudig en efficiënt een bepaalde index, wat vele malen goedkoper is en niet onbelangrijk, vele malen betere resultaten oplevert dan de menig vermogensbeheerder of bank.

Na haar studie Bestuurskunde aan de RU Leiden, is Eveline werkzaam geweest bij diverse werkgevers, nationaal en internationaal. In 2002 is ze actief gaan beleggen. Door schade en schande is ze veel wijzer geworden. Mede daarom is ze overtuigd van de kracht van de GroeiDividend methode en het indexbeleggen.

Recente artikelen van Eveline Vrisekoop

Nieuws
crypto

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

De (on)zin van een Bitcoin ETF

Cryptocurrency, ofwel virtuele valuta’s worden alsmaar populairder. Ondanks de waarschuwingen van toezichthouders, schieten de koersen van de vele munten met raketsnelheden omhoog. De prijs van de populairste en bekendste cryptocurrency, de Bitcoin, tikte voor het eerst $2.800 aan in mei van dit jaar. LEES VERDER »

153 views
Nieuws
honkkong

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

Wordt Hong Kong het nieuwe Wall Street?

Het westen acht zich al eeuwenlang het centrum van de wereld, maar langzaam begint het te dagen in het oosten. Verschoof door de eeuwen heen het episch aandelencentrum zich van Amsterdam naar Londen en naar New York, zou in de toekomst Hong Kong zomaar de belangrijkste aandelenmarkt kunnen worden. LEES VERDER »

617 views
Nieuws
stier

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

Een beurscorrectie van 20% eng? Nee, dìt is pas eng!

Dat we op beleggingsgebied nog een hoop te winnen hebben, blijkt wel weer uit een onderzoek van vermogensbeheerder BlackRock dat ik vandaag onder ogen kwam. LEES VERDER »

1608 views
Nieuws
_pic-web-5

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

CyberSecurity is een enorme groeimarkt

Met de tweede wereldwijde cyberaanval van eergisteren binnen één maand staan de CyberSecurity aandelen opnieuw in de spotlights. LEES VERDER »

1024 views
Nieuws
_pic-web-4

Wacht niet tot 2018 en stap nu al in

De Amerikaanse index provider MSCI maakte afgelopen dinsdag bekend vanaf medio 2018 ook de Chinese A-shares van Shenzhen en Shanghai in haar Emerging Markets Index op te nemen. LEES VERDER »

1275 views
Nieuws
_pic-web-1

Dividend Aristocraten en Dividend Kings verslaan de S&P500 met gemak

Met het begrip Dividend Aristocraten bent u vast wel bekend. Het zijn ondernemingen die al meer dan 25 jaar op rij het dividend weten te verhogen. LEES VERDER »

1003 views
Nieuws
_pic-web

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

Miljonair worden met dit aandeel?

Af en toe komen ze zo eens voorbij. Van die mails waarin enorme koerswinsten in het vooruitzicht worden gesteld en de kans voor beleggers om miljonair te worden. LEES VERDER »

2918 views
Poll