Hans de Groot

Hans de Groot

Auteur van Beleggersplaats

Hans de Groot is een gepassioneerd auteur van BeleggersPlaats.com. Vanaf het ontstaan van Beleggersplaats is hij nauw betrokken geweest bij de redactie. Eerst achter de schermen, nu in het openbaar. Zijn grootste passie? Beleggen! Van de beste aandelen tips , het laatste nieuws rondom interessante dividendaandelen tot en met het laatste nieuws over goudprijzen. Allemaal onderwerpen waarover hij u op de hoogte houdt. Het is zijn missie om wereldwijde informatie over winstgevende beleggingen te delen met onze lezers, want daar zijn we tenslotte allemaal in geïnteresseerd.

Recente artikelen van Hans de Groot

Nieuws
_pic-web-3

Moedige investeerders beleggen nu in Braziliaanse aandelen

Brazilië verkeert op dit moment in een politieke crisis. De huidige president, Michel Temer, is in een corruptieschandaal verwikkeld. LEES VERDER »

11 views
Nieuws
_pic-web-2

Defensie-aandelen bereiken recordhoogtes

Vorige week leidden de schandalen rond Trump nog tot een hoop ellende op Wall Street. Maandag konden de Amerikaanse beurzen echter weer blij zijn met de geplaagde president. LEES VERDER »

354 views
Nieuws
_pic-web-1

Sears CEO van de regen in de drup

Investeerders vrezen dat warenhuisketen Sears (Nasdaq: SHLD) zich op de rand van de afgrond bevindt. CEO Eddie Lampert probeerde afgelopen week de zorgen wat te sussen, LEES VERDER »

175 views
Nieuws
_pic-web-2

‘OPEC heeft controle over olieprijzen verloren’

Het oliekartel OPEC heeft voor meerdere decennia de koers van de olieprijzen bepaald. De deelnemende landen waren immers de grootste olieproducenten ter wereld. LEES VERDER »

375 views
Nieuws
_pic-web-2

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Handel Braziliaanse beurs stilgelegd

Donderdag konden er op de Bovespa een half uur lang geen aandelen verhandeld worden. De belangrijkste beursindex van Brazilië werd stilgelegd nadat het bij de opening gelijk 10% kelderde. LEES VERDER »

543 views
Nieuws
_pic-web-1

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Comey bezorgt ook Wall Street kopzorgen

Donald Trump beleeft zijn grootste schandaal tot nu toe. Vorige week ontsloeg de president FBI-voorzitter James Comey die onderzoek deed naar de banden tussen de Trump-campagne en Rusland. LEES VERDER »

1231 views
Poll