Hans de Groot

Hans de Groot

Auteur van Beleggersplaats

Hans de Groot is een gepassioneerd auteur van BeleggersPlaats.com. Vanaf het ontstaan van Beleggersplaats is hij nauw betrokken geweest bij de redactie. Eerst achter de schermen, nu in het openbaar. Zijn grootste passie? Beleggen! Van de beste aandelen tips , het laatste nieuws rondom interessante dividendaandelen tot en met het laatste nieuws over goudprijzen. Allemaal onderwerpen waarover hij u op de hoogte houdt. Het is zijn missie om wereldwijde informatie over winstgevende beleggingen te delen met onze lezers, want daar zijn we tenslotte allemaal in geïnteresseerd.

Recente artikelen van Hans de Groot

Nieuws
VK-VS

Brits-Amerikaanse handelsovereenkomst geen gedane zaak

De VS en het VK beginnen vandaag aan de eerste gesprekken over een handelsakkoord. Trump is optimistisch, en stelt dat het ‘grote, machtige’ akkoord heel erg snel gesloten zal worden. Dat zou een grote opsteker zijn voor de Britten. Zij hebben immers de toekomst van hun economie gestoeld op het idee dat wanneer de Brexit een feit is, het voor hen makkelijker zal worden om bilaterale overeenkomsten te sluiten. Toch moeten de verwachtingen getemperd worden; Een Brits-Amerikaanse handelsverdrag komt niet zomaar van de grond.

LEES VERDER »

309 views
Nieuws
Teamsters union members in San Diego rail against the NAFTA trade deal in 2011.

Veranderingen NAFTA mogelijk positief voor e-commerce

De heronderhandeling van NAFTA was een van de belangrijkste punten van Donald Trump tijdens zijn verkiezingscampagne. Deze week heeft zijn regering eindelijk bekend gemaakt welke doelstellingen het nieuwe handelsakkoord tussen de VS, Canada en Mexico moet behalen. LEES VERDER »

24 views
Nieuws
Mixed USA and China flag, three dimensional render, illustration

Geen nieuwe handelsovereenkomsten tussen China en de V.S.

De handelsgesprekken tussen China en de Verenigde Staten zitten erop. De uitkomst is alleen niet wat beide landen gehoopt hebben. De twee economische grootmachten hebben in Washington tijdens de jaarlijkse US-China Comprehensive Economic Dialogue geen overeenkomsten gesloten. LEES VERDER »

26 views
Nieuws
ceo

Déjà-vu voor Chipotle?

Chipotle (NYSE: CMG) moest dinsdag de nachtmerries uit 2015 weer even herleven. Een vestiging in Virginia sloot omdat gasten ziek waren geworden na een bezoek ervan. De symptomen duiden op een besmetting met het norovirus; twee jaar geleden was het E.coli dat tot massale sluitingen, verliezen, en een neergang op de beurs voor de fastfood keten leidden. LEES VERDER »

26 views
Nieuws
mariage

Alfred Angelo slachtoffer afname huwelijken

Alfred Angelo is de beroemdste keten van Amerikaanse bruidswinkels. Of beter gezegd was, want afgelopen vrijdag vroeg het haar faillissement aan en sloot het haar 61 vestigingen in de VS. Daarmee verraste het veel bruiden die opeens niet meer de bestelde jurken konden ophalen. LEES VERDER »

28 views
Nieuws
trump positive

Economie lichtpuntje voor Trump

Uit de peilingen blijkt dat slechts 35%-40% van de Amerikanen een positief oordeel geeft over het presidentschap van Donald Trump. In veel gevallen is dit het slechtste waarderingscijfer ooit voor een president die pas zes maanden aan de macht is. Dat cijfer zou waarschijnlijk nog lager liggen wanneer Trump niet het geluk had een redelijke economie aan te treffen. LEES VERDER »

810 views
Nieuws
cyberattack

Cyberaanval kan wereldeconomie veel kosten

Lloyd’s of London een van de grootste verzekeraars ter wereld, bracht vandaag een rapport uit waarin het waarschuwt voor de financiële schade van cyberaanvallen. Daarin stelt het dat een goed uitgevoerde aanval de wereldeconomie tussen de 53,1 miljard dollar en 121,4 miljard dollar kan kosten. LEES VERDER »

474 views
Nieuws
oil1

Dramatische afname olieproductie Venezuela

Venezuela kan haar schulden nog amper betalen, het kampt met reusachtige voedseltekorten, en de protesten tegen de regering worden steeds gewelddadiger. Tot overmaat van ramp raakt het nu ook langzaam haar enige geldbron kwijt. LEES VERDER »

598 views
Poll