Hans de Groot

Hans de Groot

Auteur van Beleggersplaats

Hans de Groot is een gepassioneerd auteur van BeleggersPlaats.com. Vanaf het ontstaan van Beleggersplaats is hij nauw betrokken geweest bij de redactie. Eerst achter de schermen, nu in het openbaar. Zijn grootste passie? Beleggen! Van de beste aandelen tips , het laatste nieuws rondom interessante dividendaandelen tot en met het laatste nieuws over goudprijzen. Allemaal onderwerpen waarover hij u op de hoogte houdt. Het is zijn missie om wereldwijde informatie over winstgevende beleggingen te delen met onze lezers, want daar zijn we tenslotte allemaal in geïnteresseerd.

Recente artikelen van Hans de Groot

Nieuws
_pic-web-1

Bestuur Wells Fargo had schandaal rond nepaccounts kunnen voorkomen

Afgelopen september maakten federale autoriteiten bekend dat werknemers van Wells Fargo nepaccounts hadden aangemaakt om daar geld van echt bestaande rekeningen naar over te hevelen. LEES VERDER »

15 views
Nieuws
_pic-web

Crisis Venezuela bereikt ook GM

Het is al weken onrustig in Venezuela. De bevolking komt in opstand tegen de regering die het verantwoordelijk acht voor misschien wel de grootste economische crisis in de geschiedenis van het land. LEES VERDER »

410 views
Nieuws
_pic-web

Zal olie-industrie ‘Parijs’ redden?

Klimaatactivisten uiten weleens kritiek op multinationals omdat deze een duurzaam beleid zouden willen tegenhouden. Steeds vaker staan de grote ondernemingen echter aan de kant van het klimaat. LEES VERDER »

497 views
Nieuws
_pic-web

Amerikaanse investeerders massaal geïnteresseerd in Europese aandelen

Europese aandelen worden ineens een stuk interessanter voor buitenlandse investeerders. Dat is apart, gezien het feit dat de politieke onzekerheid die op dit moment in Europa heerst, de Europese aandelen niet bepaald populair hebben gemaakt. LEES VERDER »

1105 views
Nieuws
_pic-web

Arconic verliest CEO

Klaus Kleinfeld, de CEO van Arconic (NYSE: AA), maakte maandag zijn vertrek bij de metaalfabrikant bekend. Investeerders reageerden positief op de ontwikkeling; na de bekendmaking stegen de aandelen van het bedrijf 9%. LEES VERDER »

218 views
Nieuws
_pic-web

Lastig dilemma voor het luxesegment

Steeds minder consumenten bezoeken fysieke winkels. Het is een ontwikkeling waar de gehele retailwereld rekening mee moet houden, zo ook de industrie van luxeartikelen. LEES VERDER »

299 views
Nieuws
_pic-web

Ruimte-industrie nieuwe goudmijn voor investeerders

Goldman Sachs liet deze week aan haar cliënten weten dat de nieuwe ‘Space Age’ voor de deur staat. Dit betekent volgens de bank dat de ruimte-industrie in de komende twintig jaar triljoenen dollar waard gaat zijn. In 2015 werd er meer durfkapitaal geïnvesteerd in ruimte-gerelateerde ondernemingen dan in de 15 jaar daarvoor samen. LEES VERDER »

514 views
Nieuws
Silicon Valley zet zich in voor netneutraliteit

Silicon Valley zet zich in voor netneutraliteit

De Internet Association, een groep die Google, Facebook, Netflix en 40 andere grote internetbedrijven vertegenwoordigd, had deze een ontmoeting met Ajit Pai, voorzitter van de Federal Communications Comission (FCC). De FCC is in de VS verantwoordelijk voor alle regelgeving met betrekking tot telecommunicatie. LEES VERDER »

311 views
Poll