Hans de Groot

Hans de Groot

Auteur van Beleggersplaats

Hans de Groot is een gepassioneerd auteur van BeleggersPlaats.com. Vanaf het ontstaan van Beleggersplaats is hij nauw betrokken geweest bij de redactie. Eerst achter de schermen, nu in het openbaar. Zijn grootste passie? Beleggen! Van de beste aandelen tips , het laatste nieuws rondom interessante dividendaandelen tot en met het laatste nieuws over goudprijzen. Allemaal onderwerpen waarover hij u op de hoogte houdt. Het is zijn missie om wereldwijde informatie over winstgevende beleggingen te delen met onze lezers, want daar zijn we tenslotte allemaal in geïnteresseerd.

Recente artikelen van Hans de Groot

Nieuws
_pic-web-4

Qatar Airways wil investeren in American Airlines

Qatar Airways liet donderdag weten een belang van 10% in American Airlines (Nasdaq: AAL) te willen kopen. CEO Akbal Al-Baker heeft al officieel zijn interesse aan zijn Amerikaanse tegenhanger, LEES VERDER »

8 views
Nieuws
_pic-web-5

‘Stress test’: hoe stabiel zijn de grootste banken van de V.S.?

Het is een spannende week voor een aantal van de grootste Amerikaanse banken. Zij hebben meegedaan aan een jaarlijkse, nationale ‘stress test’ van de Federal Reserve. LEES VERDER »

283 views
Nieuws
_pic-web-4

Durfkapitalisten investeren in ‘progressieve’ start-ups

Sinds de verkiezingsoverwinning van Donald Trump ontstaan er in de VS steeds meer start-ups die zich verzetten tegen de president en de Republikeinse Partij. LEES VERDER »

183 views
Nieuws
_pic-web-5

Whole Foods uitstekende aankoop voor Amazon

Amazon (Nasdaq: AMZN) kocht afgelopen vrijdag Whole Foods (Nasdaq: WFM) voor 13,7 miljard dollar. Sommige experts verwachten dat deze aankoop Wal-Mart weleens slapeloze nachten gaat bezorgen. LEES VERDER »

568 views
Nieuws
_pic-web-3

Olie-industrie moet investeren in groene energie

De Amerikaanse oliereuzen bezitten op dit moment een aandeel van 12% in de olie- en aardgasmarkt. Daar kunnen ze op dit moment nog genoeg geld mee verdienen. LEES VERDER »

374 views
Nieuws
_pic-web-3

Slechte dagen voor Amerikaanse staalindustrie

Nucor (NYSE: NUE) waarschuwde donderdag dat de winst in het tweede kwartaal waarschijnlijk gaat tegenvallen. Het verwacht tussen de 1 dollar en 1,05 dollar winst per aandeel te behalen. LEES VERDER »

388 views
Nieuws
_pic-web-3

Onderzoek Yale: merendeel CEO’s zijn ontevreden over Trump

President Donald Trump heeft altijd de nadruk gelegd op het feit dat hij veel verstand heeft van zakendoen. Nu hij ook daadwerkelijk tot president verkozen is, LEES VERDER »

690 views
Poll