Ina en Wim

Ina en Wim

Auteur van TaxLien

Ina Wessels en Wim Coster hebben een aantal jaren geleden ontdekt hoe je eenvoudig en veilig kunt investeren via tax liens en tax deeds. Sindsdien hebben ze hoge rendementen gekregen op onze tax liens. Tax liens zijn pandbrieven uitgegeven op vastgoed (grond of een huis) omdat de eigenaar de onroerendgoedbelasting niet heeft betaald. Daarnaast verkopen, verhuren of leasen ze vastgoed dat ze hebben verkregen met tax deeds in de Verenigde Staten. Omdat deze strategie ook vanuit Nederland goed te doen is en veel mensen in Nederland en België op zoek zijn naar meer rendement, willen ze anderen graag hierbij helpen. Ze geven trainingen aan een selecte groep mensen en bieden tevens de mogelijkheid om persoonlijk begeleid te worden met coaching (Elite Training). Er worden introductieworkshops gegeven door het hele land.

Recente artikelen van Ina en Wim

Nieuws
tax

Ina en Wim van TaxLien in

Investeren vanaf de keukentafel in Amerikaans onroerend goed

Net als hier in Nederland moeten ook in de VS alle inwoners een vorm van gemeentebelasting betalen. Alleen is het in de VS mogelijk om deze gemeentebelasting door iemand anders te laten betalen, LEES VERDER »

1381 views
Nieuws
huis 2

Ina en Wim van TaxLien in

Een woning kopen voor 10 tot 25% van de marktwaarde is geen sprookje

Waarom laat een bank het zover komen dat een woning geveild wordt tegen 10 tot 25% van de marktwaarde? Een interessante vraag die ons vaak gesteld wordt: “Waarom laten banken een woning verkopen op de Tax Deed veiling voor slechts een klein deel van de marktwaarde?” LEES VERDER »

1693 views
Nieuws
envelop

Ina en Wim van TaxLien in

Wat is de meest rendabele investering ?

Wat is het meest rendabel is een vraag die ons veel gesteld wordt:
– een tax lien,
– een tax deed of een
– redeemable deed LEES VERDER »

1941 views
Nieuws
investeren

Ina en Wim van TaxLien in

7 Fouten die je moet vermijden als investeerder

De economie was nogal turbulent de laatste jaren. Ook in de VS waren er meer executie veilingen dan ooit, mensen die hun huis achterlieten en met de noorderzon vertrokken en de werkloosheid was enorm. LEES VERDER »

2144 views
Nieuws
huis

Ina en Wim van TaxLien in

De 5 redenen om te gaan beleggen met tax liens

Er komen regelmatig vragen binnen over tax liens. Ik ga ervan uit dat niet iedereen reageert, dus dat houdt in dat er meer mensen met vragen rondlopen. Ter verduidelijking zet ik voor u de belangrijkste kenmerken van tax liens nog eens op een rij. LEES VERDER »

1248 views
Nieuws
Een prachtig appartement voor $37.495

Ina en Wim van TaxLien in

Een prachtig appartement voor $37.495

“The key to financial well-being is to focus on acquiring assets, not on acquiring income”

Kim Kyosaki

Vrij vertaald zijn wij het eens met deze quote van Kim Kyosaki. Dit is voor veel mensen helemaal niet vanzelfsprekend. Zijn we niet allemaal opgevoed met het idee dat je geld moet verdienen, het liefst na je opleiding vanaf de 20e tot je 67e jaar en een goede baan moet zoeken. LEES VERDER »

1808 views
Nieuws
hoog rendement

Ina en Wim van TaxLien in

Veilig investeren en een hoog rendement

Iedereen is op zoek naar deze combinatie. Bij deze meeste investeringsstrategieën gaan ze helaas inderdaad niet samen. Ofwel het is heel veilig, maar het rendement is heel laag (of zelfs negatief!), zoals bij een spaarrekening anno nu. Ofwel het rendement is hoog, maar het risico ook. LEES VERDER »

1573 views
Nieuws
beleggen in vastgoed

Ina en Wim van TaxLien in

Waar verdien je het meeste geld?

Ga je mee een woning kopen?

Het was weer zover: eind april waren we met een groep cursisten in Florida en hebben daar een “fieldtrip” gemaakt van drie dagen. De deelnemers hebben door verschillende buurten gereden en we hebben woningen bezocht die 13 mei 2015 op de online veiling komen. LEES VERDER »

2430 views
Poll