Jos Stellendam

Jos Stellendam

Auteur van beleggersplaats

Als iemand thuis is in de financiële markten, dan is het Jos wel. Omdat ons platform steeds meer draagvlak krijgt, bereikt het steeds meer serieus geïnteresseerden in beleggen. Met het aantal lezers, neemt ook de diversiteit toe. Niet iedere belegger is hetzelfde. Jos ziet het als een uitdaging om mensen breed te informeren en te inspireren. Precies wat wij ook beogen met BeleggersPlaats. Jos heeft een journalistieke achtergrond, met financial markets als specialisatie.

Recente artikelen van Jos Stellendam

Nieuws
_pic-web-4

China’s HNA: het grootste ‘onbekende’ bedrijf ter wereld

De Chinese HNA Group is hard op weg een van de grootste bedrijven ter wereld te worden. De kans bestaat alleen dat u nog nooit van deze enorme (niet beurs genoteerde) onderneming gehoord heeft. LEES VERDER »

11 views
Nieuws
_pic-web-4

Griekse schuldleningen: een redmiddel of een ramp?

De ministers van Financiën van de landen die zich in de Eurozone bevinden, hebben afgelopen week gesprekken gevoerd over een nieuwe lening voor Griekenland. LEES VERDER »

277 views
Nieuws
_pic-web-5

Aandelenkoers Takata stort in na geruchten faillissement

Het is einde verhaal voor Takata (OTC: TKTDY). De Japanse producent van auto-onderdelen heeft haar aandelenkoers afgelopen vrijdag met 55% zien dalen. LEES VERDER »

258 views
Nieuws
_pic-web-4

Brexit gaat vandaag van start. Maar heeft het V.K. wel een plan?

De tijd is om voor het Verenigd Koninkrijk. Het land begint vandaag met de officiële onderhandelingen over de Brexit. LEES VERDER »

210 views
Nieuws
_pic-web-4

Jos Stellendam van beleggersplaats in

Op vakantie? Zo kunt u het beste uw aandelenportefeuille achterlaten

Heeft u plannen voor de zomervakantie? Dan zult u zich misschien wel afvragen hoe u uw aandelenportefeuille in deze periode het beste kunt achterlaten. LEES VERDER »

706 views
Nieuws
_pic-web-3

Ministers Eurozone sluiten deal over derde lening Griekenland

De ministers van Financiële Zaken van de landen die zich in de Eurozone bevinden, hebben een deal gesloten over de kapitaalinjectie die Griekenland nog toegediend gaat krijgen. LEES VERDER »

555 views
Nieuws
_pic-web-4

Beursgang crisisbank Allied Irish Banks zal 13 miljard euro waard zijn

De Ierse Allied Irish Banks (AIB) wordt binnenkort weer naar de beurs gebracht. Het is nu bijna een decennium geleden dat de bank in zwaar weer verkeerde dankzij de financiële crisis. LEES VERDER »

419 views
Poll