OptieAcademy

OptieAcademy

Auteur van Optie academy

OptieAcademy is opgericht in 2011 door Jan Robert Schutte en Harry Klip. OptieAcademy stelt zich ten doel van zowel beginnende als gevorderde beleggers betere optiebeleggers te maken door het aanbieden van gestructureerde producten en diensten.

Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten. Jan Robert is begonnen als broker en was vervolgens als optiehandelaar werkzaam op de Optiebeurs. Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij Binck verantwoordelijk voor de technische analyse, ‘Aandeel van de Dag’, optiestrategieën en de dagelijkse visie. Daarna heeft hij zich bekwaamd in spread trading van derivaten. In 2011 heeft Jan Robert samen met Harry Klip OptieAcademy opgericht, omdat zij vonden dat particuliere beleggers bij grootbanken en brokers te weinig begeleid werden.

Harry Klip

Harry heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Groningen en is in 1990 begonnen als derivatenhandelaar. Na eerst voor marktpartijen te hebben gewerkt, heeft hij eind jaren ’90 een eigen market makers-bedrijf opgericht. Daarbij heeft hij optiehandelaren opgeleid voor onder andere de voorloper van All Options en Hak options en was hij ook geregeld beursanalist op TV bij RTLZ. Bij Sigma Derivatives en Today’s Beheer en Brokers was hij directeur. In 2011 heeft hij OptieAcademy opgericht en heeft het beursspel gewonnen bij RTLZ. Afgelopen jaar is hij tevens fondsmanager van een hedgefonds geweest.

Recente artikelen van OptieAcademy

Nieuws
afb 2

OptieAcademy van Optie academy in

OPTIE TRADE VAN DE WEEK: GESCHREVEN PUT OP AMD

Deze week krijgt u van OptieAcademy de Optie Trade van de Week gepresenteerd: Advanced Micro Devices met korting kopen via een geschreven put. LEES VERDER »

752 views
Nieuws
_pic-web-1

OptieAcademy van Optie academy in

Aandeel Trade van de Week: Long in Kas Bank

Sinds 1 januari 2017 zijn we met de Dividend Rendement Aandelen Portefeuille gestart, waarmee we inmiddels op een resultaat staan van +14,5%. LEES VERDER »

1108 views
Nieuws
_pic-web-1

OptieAcademy van Optie academy in

Optie Trade van de Week: Long Call op Axalta Coating Systems

Deze week krijgt u een Long Call op Axalta Coating Systems gepresenteerd. Op het Amsterdamse verf- en speciaal chemiebedrijf wordt flink gejaagd door het Amerikaanse Pittsburgh Plate Glass Co (PPG). LEES VERDER »

716 views
Nieuws
_pic-web

OptieAcademy van Optie academy in

Aandeel Trade van de Week: Long in Quest for Growth

Deze week krijgt u een de Trade van de Week gepresenteerd: Long in Quest for Growth.

Sinds 1 januari 2017 zijn we met de Dividend Rendement Aandelen Portefeuille gestart, LEES VERDER »

1295 views
Nieuws
_pic-web

Aandeel Trade van de Week: Long in Tikkurila


Deze week krijgt u van OptieAcademy de Aandeel Trade van de Week gepresenteerd: Long in Tikkurila.

Sinds 1 januari 2017 zijn we met de Dividend Rendement Aandelen Portefeuille gestart, waarmee we inmiddels op een resultaat staan van +2,8%. In deze portefeuille hebben we ook aandelen van het Finse Tikkurila opgenomen. LEES VERDER »

1410 views
Nieuws
_pic-web-1

OptieAcademy van Optie academy in

Aandeel Trade van de Week: Long in Refresco

Deze week krijgt u van OptieAcademy de Aandeel Trade van de Week gepresenteerd: een Long in Refresco. Sinds 1 januari 2017 zijn we met Dividend Rendement Aandelen Portefeuille gestart, waarmee we inmiddels op een resultaat staan van +2%. LEES VERDER »

1079 views
Nieuws
Optie-Trade-van-de-Week--een-driepoot-long-op-Twitter

OptieAcademy van Optie academy in

Optie Trade van de Week: een driepoot long op Twitter

Deze week krijgt u van OptieAcademy de Optie Trade van de Week gepresenteerd: een driepoot long op Twitter. Twitter is met tickersymbol TWTR aan de Amerikaanse effecten- en optiebeurs genoteerd. LEES VERDER »

870 views
Poll