Paul

Paul van den Heuvel

Auteur van The dividend factory

Paul van den Heuvel heeft zich gespecialiseerd in het inkomensgericht beleggen en is auteur van de nieuwsbrieven The Dividend Factory en Pensioen Dividend. Zijn ervaringen als analist hebben hem geholpen bij de zoektocht naar Hoog Dividend aandelen. Deze aandelen hebben geen notering in eigen land, dus moest hij naar Amerika, de bakermat van het inkomensgericht beleggen. Regelmatig is hij daar te vinden en nog steeds weet hij de parels onder de Hoog Dividend aandelen aan zijn twee portfolio’s toe te voegen. Het is Paul zijn missie om ook de Nederlandse en Belgische beleggers hiervan te laten profiteren. En dat zijn er inmiddels al vele duizenden.

Recente artikelen van Paul van den Heuvel

Nieuws
_pic-web-4

In vijf jaar tijd 222% rendement met deze Hoog Dividend ETF

Vanaf de start van The Dividend Factory heb ik een aantal vaste waarden in de portfolio. Daar horen index aandelen bij met een bovengemiddeld dividendrendement. LEES VERDER »

1180 views
Nieuws
_pic-web-3

Dit is het wapen tegen de verwachte beurscrash

Ik ben benieuwd hoe u momenteel tegen de aandelenmarkten aankijkt. De aandelenkoersen blijven maar stijgen en het ene record wordt na het andere gebroken. LEES VERDER »

2408 views
Nieuws
_pic-web-1

Hoog Dividend aandelen met een fikse korting

Nederlanders houden van nature van koopjes en leuke voordeeltjes. Wie op zoek is naar aandelen met een flinke korting kan een keuze maken uit het rijke aanbod aan Amerikaanse closed-end fondsen. LEES VERDER »

1336 views
Nieuws
_pic-web-1

Grote hotelketens als Hilton leveren een fors dividendinkomen op

Er zijn verschillende manieren om te beleggen in de hotelsector. Meest voor de hand liggend is het kopen van de aandelen van hotelketens. LEES VERDER »

1193 views
Nieuws
_pic-web-1

Ook gevangenissen betalen dividend

We zijn het gewend dat ondernemingen uit bepaalde branches flink wat dividend uitkeren, maar minder voor de hand liggende ondernemingen kunnen ook een verrassend hoog dividend uitkeren. LEES VERDER »

1257 views
Nieuws
_pic-web-1

Een netto dividendrendement van 21% tot 2020

Aandelen zijn behoorlijk duur geworden de afgelopen zes maanden. Is het de economie of is het puur sentiment? Er zijn allerlei indicatoren erop na te slaan, LEES VERDER »

2584 views
Nieuws
_pic-web-1

De Godfather van de dividendbeleggers

Deze week sluit de rij met Hoog Dividend aandelen van David Gladstone. Vorige week refereerde ik in een artikel aan dit fenomeen in dividendland. LEES VERDER »

1616 views
Nieuws
_pic-web

Beleggen in landbouwgrond ook interessant voor dividendbeleggers

“Mensen moeten altijd eten”. Een belangrijke drijfveer om te investeren in de agrarische sector. Geen opwindend segment om in te investeren. LEES VERDER »

2027 views
Poll