Xavier Boutinge

Xavier Boutinge

Auteur van beleggersplaats

Xavier heeft zich als redacteur aangemeld op onze website. Zijn motivatie liet niet te wensen over. Xavier is in hoge mate geïnteresseerd in beleggen, maar nog meer in de beweegredenen en de ‘waarom’ vraag. Met een sociaal economische achtergrond bekwaamt hij zich steeds meer als journalist, met als werkterrein de financiële markten. Het financiële landschap is sterk aan het veranderen. Xavier volgt dit proces op de voet. Het combineren van kennis, feiten en analyses zal onze lezers helpen bij de beeldvorming en ze als beleggers dagelijks inspireren.

Recente artikelen van Xavier Boutinge

Nieuws
_pic-web-4

Vliegende auto komt van de grond

Vliegende auto’s worden nog altijd verbonden aan sciencefiction films. Toch zijn verschillende bedrijven nu al jaren bezig met ideeën en ontwerpen voor dit futuristisch voertuig. LEES VERDER »

347 views
Nieuws
_pic-web-5

Mediabedrijven raken Facebook zat

CNN is meestal de eerste die een belletje krijgt wanneer Facebook weer eens iets nieuws heeft bedacht. Dat was bijvoorbeeld in 2014 het geval, LEES VERDER »

430 views
Nieuws
_pic-web-3

Tijdelijk vertrek CEO Uber

Uber maakte dinsdag bekend dat CEO Travis Kalanick tijdelijk met verlof gaat. Het is niet bekend wanneer hij terugkomt. LEES VERDER »

123 views
Nieuws
_pic-web-3

Microsoft hoopt op succes met nieuwe game console

Van 13 tot 15 juni wordt in Los Angeles de Electronic Entertainment Expo (E3) gehouden. Voor de video game industrie zijn dit de belangrijkste drie dagen van het jaar. LEES VERDER »

206 views
Nieuws
_pic-web-3

Xavier Boutinge van beleggersplaats in

Wat hebben babypanda’s met aandelenkoersen te maken?

Wat hebben babypanda’s met de financiële markt te maken? Helemaal niks, zult u denken. Toch is in Japan het tegendeel bewezen. LEES VERDER »

320 views
Nieuws
_pic-web-3

Deze Chinese nieuwsapp bestormt nu de globale markt

Het Chinese bedrijf Toutiao doet goede zaken op de technologische markt. De onderneming heeft een bijzonder populaire nieuwsapplicatie ontwikkeld, LEES VERDER »

427 views
Nieuws
_pic-web-2

Miljardenstrijd om digitale landkaarten

Het belang van digitale ‘HD’ landkaarten is een onderschat aspect in de ontwikkeling van de zelfrijdende auto. Het is echter misschien wel het belangrijkste aspect. LEES VERDER »

563 views
Poll