Aandelennieuws

Recente artikelen van Aandelennieuws

Nieuws
_pic-web-3

15 jaar na beursdebuut staat Netflix sterk

Op 23 mei 2002 ging Netflix (Nasdaq: NFLX) naar de beurs. Destijds was het een gezond bedrijf wiens verdienmodel was gebaseerd op het per post versturen van DVD’s naar haar abonnees. LEES VERDER »

16 views
Nieuws
_pic-web-2

Aandelenkoers Foot Locker keldert na publicatie kwartaalcijfers

De beroemde schoenenwinkel Foot Locker heeft een zware week achter de rug. Hun investeerders dumpen hun aandelen massaal nadat het bedrijf slechte kwartaalcijfers gepubliceerd heeft. LEES VERDER »

129 views
Nieuws
_pic-web-2

BlackBerry profiteert van cyberaanval

BlackBerry (Nasdaq: BBRY) is in de afgelopen jaren behoorlijk in de vergetelheid geraakt, terwijl over haar ooit zo populaire telefoons nu vooral met giechelende minachting wordt gesproken. LEES VERDER »

632 views
Nieuws
_pic-web-1

Aandeelhouders Pearson stemmen tegen bonusuitkering CEO

Tweederde van de aandeelhouders van de internationale mediagroep Pearson PLC (LSE: PSON) hebben de bonusuitkeringen die aan het bestuur van het bedrijf beloofd zijn, geweigerd. LEES VERDER »

326 views
Nieuws
_pic-web-1

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Aandelenkoers Adidas stijgt na succesvol eerste kwartaal

Het Duitse sportmerk Adidas doet goede zaken dit jaar. De aandelen van het merk hebben een nieuwe recordhoogte weten te behalen. LEES VERDER »

422 views
Nieuws
_pic-web-1

Facebook overtreft verwachtingen in eerste kwartaal 2017

Facebook presenteerde afgelopen week vrij indrukwekkende kwartaalcijfers. In de eerste drie maanden van 2017 steeg haar omzet 49% ten opzichte van een jaar eerder naar 8,03 miljard dollar, LEES VERDER »

271 views
Nieuws
_pic-web-1

Winst BP stijgt dankzij hogere olieprijzen

De recente stijging van de olieprijzen heeft de Britse oliemaatschappij BP geholpen in het eerste kwartaal van 2017 een gezonde winst te behalen. LEES VERDER »

300 views