Aandelennieuws

Recente artikelen van Aandelennieuws

Nieuws
_pic-web-4

China’s HNA: het grootste ‘onbekende’ bedrijf ter wereld

De Chinese HNA Group is hard op weg een van de grootste bedrijven ter wereld te worden. De kans bestaat alleen dat u nog nooit van deze enorme (niet beurs genoteerde) onderneming gehoord heeft. LEES VERDER »

11 views
Nieuws
_pic-web-4

Beursgang crisisbank Allied Irish Banks zal 13 miljard euro waard zijn

De Ierse Allied Irish Banks (AIB) wordt binnenkort weer naar de beurs gebracht. Het is nu bijna een decennium geleden dat de bank in zwaar weer verkeerde dankzij de financiële crisis. LEES VERDER »

419 views
Nieuws
_pic-web-3

Microsoft hoopt op succes met nieuwe game console

Van 13 tot 15 juni wordt in Los Angeles de Electronic Entertainment Expo (E3) gehouden. Voor de video game industrie zijn dit de belangrijkste drie dagen van het jaar. LEES VERDER »

206 views
Nieuws
_pic-web-1

Grote banken profiteren weinig van Trump

Goldman Sachs heeft in 2017 11% verloren op de beurs. De aandelen van JP Morgan Chase zijn dit jaar 5% gezakt, en ook de koers van Morgan Stanley heeft licht aan waarde ingeboet. LEES VERDER »

264 views
Nieuws
_pic-web-1

Hoe verzeker je je portefeuille tegen de onvoorspelbare Trump?

De afgelopen weken is de consternatie rondom Donald Trump in een stroomversnelling geraakt. De 45e president van de Verenigde Staten lijkt zich in een steeds moeilijker parket te begeven. LEES VERDER »

1141 views
Nieuws
_pic-web-3

15 jaar na beursdebuut staat Netflix sterk

Op 23 mei 2002 ging Netflix (Nasdaq: NFLX) naar de beurs. Destijds was het een gezond bedrijf wiens verdienmodel was gebaseerd op het per post versturen van DVD’s naar haar abonnees. LEES VERDER »

244 views
Nieuws
_pic-web-2

Aandelenkoers Foot Locker keldert na publicatie kwartaalcijfers

De beroemde schoenenwinkel Foot Locker heeft een zware week achter de rug. Hun investeerders dumpen hun aandelen massaal nadat het bedrijf slechte kwartaalcijfers gepubliceerd heeft. LEES VERDER »

191 views
Nieuws
_pic-web-2

BlackBerry profiteert van cyberaanval

BlackBerry (Nasdaq: BBRY) is in de afgelopen jaren behoorlijk in de vergetelheid geraakt, terwijl over haar ooit zo populaire telefoons nu vooral met giechelende minachting wordt gesproken. LEES VERDER »

698 views