aandelennieuws

Recente artikelen van aandelennieuws

Nieuws
_pic-web-1

Investeerders ontvluchten Canadian Solar

Canadian Solar (Nasdaq: CSIQ) maakte dinsdag de winstcijfers over het laatste kwartaal van 2016, en het gehele afgelopen jaar bekend. In de laatste drie maanden van 2016 werd een winst van 0,24 dollar per aandeel geboekt op een omzet van 668,4 miljoen dollar. LEES VERDER »

241 views
Nieuws
_pic-web-2

Is het einde van Valeant nabij?

Begin deze week werd bekend dat hedgefondsmanager Bill Ackman al zijn 27,2 miljoen aandelen van Valeant Pharmaceuticals (NYSE: VRX) heeft verkocht voor ongeveer 11 dollar per aandeel. Daardoor daalde de koers van de farmaceut dinsdag ruim 10%, om op een bedrag iets onder de 11 dollar te eindigen. Sinds maart 2009, op het hoogtepunt van de financiële crisis, is de beurswaarde van het bedrijf niet zo laag geweest. LEES VERDER »

362 views
Nieuws
_pic-web-1

MuleSoft op weg naar de beurs

Vandaag wordt de beursgang van MuleSoft verwacht. Dit is een bedrijf dat programmeersoftware ontwikkelt voor onder meer klanten zoals Unilever en Coca-Cola. Verwacht wordt dat de openingsprijs van haar aandelen tussen de 14 dollar en 16 dollar zal bedragen. LEES VERDER »

229 views
Nieuws
_pic-web

Wearable aandelen op dieptepunt

Experts vragen zich af of de wearables zeepbel is gebarsten. Dinsdag verloor de koers van GoPro (Nasdaq: GPRO) 5%, terwijl de beurswaarde van Fitbit (NYSE: FIT) 3% is gedaald. De twee aandelen zijn dit jaar al respectievelijk 17% en 25% in koers gezakt en bevinden zich nu beiden op een dieptepunt. Hier zal waarschijnlijk niet snel verandering in komen. LEES VERDER »

303 views
Nieuws
_pic-web

Adidas loopt in op Nike

Amerikaanse producenten van sportkleding zijn niet erg blij met Adidas. Deze markt heeft nu al met een terugval te maken, waardoor de uitbreidingsdrift van de Duitse schoenenproducent sportmerken alleen maar meer kopzorgen bezorgt. LEES VERDER »

219 views
Nieuws
_pic-web

Aandeel Trade van de Week: Long in Tikkurila


Deze week krijgt u van OptieAcademy de Aandeel Trade van de Week gepresenteerd: Long in Tikkurila.

Sinds 1 januari 2017 zijn we met de Dividend Rendement Aandelen Portefeuille gestart, waarmee we inmiddels op een resultaat staan van +2,8%. In deze portefeuille hebben we ook aandelen van het Finse Tikkurila opgenomen. LEES VERDER »

746 views
Nieuws
_pic-web

Frisdrankoorlog in volle gang

Zoals veel andere multinationals worden bedrijven als PepsiCo (NYSE: PEP) en Coca-Cola (NYSE: KO) geraakt door Britse politieke ontwikkelingen. Alleen het is niet Brexit dat de frisdrankproducenten last bezorgd. LEES VERDER »

581 views