Aandelennieuws

Recente artikelen van Aandelennieuws

Nieuws
_pic-web

Alibaba investeert in eSports

Alibaba heeft afgelopen week een bijzondere overeenkomst gesloten met de Aziatische Olympische Raad (OCA). Dankzij dit partnerschap zal eSports een medaille-evenement zijn tijdens de Aziatische Spelen van 2022. LEES VERDER »

285 views
Nieuws
_pic-web

Arconic verliest CEO

Klaus Kleinfeld, de CEO van Arconic (NYSE: AA), maakte maandag zijn vertrek bij de metaalfabrikant bekend. Investeerders reageerden positief op de ontwikkeling; na de bekendmaking stegen de aandelen van het bedrijf 9%. LEES VERDER »

218 views
Nieuws
Starbucks ziet winst dalen in Verenigd Koninkrijk dankzij Brexit

Starbucks ziet winst dalen in Verenigd Koninkrijk dankzij Brexit

Starbucks heeft in haar kwartaalrapport aangegeven een flink winstverlies te hebben geleden in het Verenigd Koninkrijk. De beroemde koffieketen zei dat haar brutowinst het afgelopen jaar in het Verenigd Koninkrijk met 61 procent gedaald is naar de 13,4 miljoen pond. Zij gaven daarbij de schuld aan de vertraagde economische groei en het effect dat de Brexit heeft op de zekerheid van de consument. LEES VERDER »

374 views
Nieuws
United Airlines krijgt klap op de beurs

United Airlines krijgt klap op de beurs

Nadat de beurzen dinsdag in de VS openden, verloor United Airlines (Nasdaq: UAL) gelijk 3%. Investeerders konden blijkbaar niet wachten om de vliegtuigmaatschappij af te straffen. De schokkende video van de passagier die ondanks een geldig ticket gewelddadig van zijn stoel wordt gesleurd, en met een bebloed gezicht wordt achtergelaten, om plaats te maken voor een United-werknemer hoeft inmiddels niet meer besproken te worden. LEES VERDER »

736 views
Nieuws
Verizon beleeft dramatische weken

Verizon beleeft dramatische weken

Verizon (NYSE: VZ) is sinds afgelopen week het slechts presterende aandeel op de Dow Jones in 2017. Het verloor afgelopen week amper 0,2%, maar dat was genoeg om Exxon Mobil (NYSE: XOM) van de eerste plek te stoten. Het bedrijf heeft dit jaar al 8,8% aan beurswaarde verloren. Beleggers vrezen vooral dat de omzet zal dalen nu de telecomgigant onbeperkt internet aanbiedt. LEES VERDER »

430 views
Nieuws
Unilever wil margarinemerken als Flora en Becel afstoten

Unilever wil margarinemerken als Flora en Becel afstoten

Het Nederlands-Engelse consumentengoederenbedrijf Unilever (LSE: ULVR) heeft aangekondigd haar margarine-afdeling te verkopen. In een interview met BBC gaf Paul Polman, de CEO van Unilever, aan dat het bedrijf haar bekende merken zoals Flora en Stork wil gaan afstoten. Deze strategische zet is een onderdeel van een nieuw plan van de multinational. LEES VERDER »

374 views
Nieuws
_pic-web

Spotify stap dichter bij IPO

Spotify heeft dinsdag een belangrijke meerjaarlijkse overeenkomst gesloten met Universal Music, de grootste platenmaatschappij ter wereld. LEES VERDER »

260 views
Nieuws
Aandelenkoers Reckitt Benckiser stijgt na bevestigen nieuwe strategie

Aandelenkoers Reckitt Benckiser stijgt na bevestigen nieuwe strategie

De Britse consumentengoederengigant Reckitt Benckiser heeft bevestigd dat het bedrijf een nieuwe blik op haar strategie voor de voedselbranche wil werpen. Die wens om aanpassingen in de bedrijfsstructuur door te voeren kan er eventueel ertoe leiden dat een deel van de voedselproductietak van Reckitt Benckiser verkocht wordt. LEES VERDER »

317 views