Aandelennieuws

Recente artikelen van Aandelennieuws

Nieuws
protect

Heeft het protectionistische gedrag van Trump geholpen?

Het zal een hoop mensen verbazen, maar uit een nieuw onderzoek blijkt dat de agressieve houding die de Amerikaanse president Donald Trump ten opzichte van globale handel aanneemt, toch enigszins gewerkt heeft. LEES VERDER »

882 views
Nieuws
matroesjka

China en Rusland: een ongebalanceerde relatie

De Chinese president Xi Jinping heeft zijn Russische tegenhanger, Vladimir Poetin, sinds zijn aantreden in 2012 al meer dan twintig keer ontmoet. LEES VERDER »

348 views
Nieuws
hero

Delivery Hero maakt succesvol debuut op Duitse beurs

Online eten bestellen wordt steeds populairder binnen en buiten Europa. Daar profiteert één partij in het bijzonder van. De Duitse leverdienst Delivery Hero draait op het moment bijzonder goed en daarom kiest het bedrijf ervoor om zijn debuut op de beurs in Frankfurt te maken. LEES VERDER »

355 views
Nieuws
tesla

Tesla loopt voor op schema

Tesla (Nasdaq: TSLA) kan beginnen met de productie van de Model 3. Elon Musk maakte maandag op Twitter bekend dat het hier twee weken eerder dan verwacht wettelijke toestemming voor heeft gekregen. LEES VERDER »

386 views
Nieuws
fat finger

Jos Sterk van Beleggersplaats in

De ‘vette vinger’ die de goudmarkt bewerkt

Iets of iemand kan het niet nalaten om de goudprijs naar zijn of haar hand te zetten. Telkens opnieuw wordt de Comex opgeschrikt door het opduiken van ongelimiteerde grote verkooporders. Ook in de laatste week van juni was dat plots weer het geval. LEES VERDER »

742 views
Nieuws
Aerial view of enormous copper mine at palabora, south africa

Dalende grondstofprijzen treffen Wall Street

Al heel het jaar kijken investeerders hulpeloos en verbaasd toe terwijl grondstofprijzen op alle fronten dalen. Terwijl de OPEC overeenkwam te zullen snijden in de productie, nam de olieprijs af. Beleidsveranderingen op de Filippijnen zorgden voor de massale uitverkoop van nikkel. LEES VERDER »

457 views
Nieuws
IS

Inkomsten IS drogen langzaam op

De inkomstenbronnen van de terroristische organisatie IS zijn aan het opdrogen. Dat zeggen analisten en experts van IHS Markit. Zij verwachten dat de inkomsten van de organisatie de afgelopen twee jaar met 80 procent gedaald zijn. LEES VERDER »

401 views
Nieuws
_pic-web-4

Hasbro groeit als kool

De speelgoedindustrie kreeg er in mei een nieuwe miljardair bij in de vorm van Alan Hassenfeld. De voormalige CEO van Hasbro (Nasdaq: HAS) bezit nog altijd een belang van 6% in het bedrijf, LEES VERDER »

343 views