bedrijfsnieuws

Recente artikelen van bedrijfsnieuws

Nieuws
Rocket-Internet-verzamelt-1-miljoen-dollar-via-internetfonds

Rocket Internet verzamelt 1 miljoen dollar via internetfonds

De Duitse online investeringsfirma Rocket Internet mag veel geld in ontvangst gaan nemen. Het internetbedrijf dat voornamelijk in nieuwe online start-ups investeert, heeft met haar eigen internetfonds RCIP 1 miljard dollar weten binnen te halen. De eerste investeringen zijn al dankzij dat geld uitgevoerd. Het fonds zorgt onder andere ervoor dat Rocket Internet onafhankelijker kan worden van andere buitenlandse investeringspartijen. LEES VERDER »

31 views
Nieuws
Microsoft trekt zich weinig aan van Trump

Microsoft trekt zich weinig aan van Trump

Microsoft is slechts een van de vele bedrijven die sinds de Amerikaanse verkiezingen op kritiek van Donald Trump kon rekenen. De aankomende president beschuldigde de techgigant ervan weinig te doen om banen in de VS te houden. CEO Satya Nadella slaapt er niet minder om. Hij stelt dat er weinig twijfel hoeft te zijn over de status van Microsoft als banenmotor. Het bedrijft heeft wereldwijd 130.000 werknemers in dienst. Daarvan werken er 64.000 in de VS. LEES VERDER »

462 views
Nieuws
amazon-breekt-alle-records-met-amazon-echo

Amazon breekt alle records met Amazon Echo

Amerikaanse consumenten hebben zich tijdens de feestmaand massaal online begeven en suf geshopt. Grote winnaar van de online shopexpeditie? Amazon.com! Het bedrijf heeft bekend gemaakt dat de verkoop tijdens de feestmaand van dit jaar haar beste was ooit. LEES VERDER »

86 views