Bedrijfsnieuws

Recente artikelen van Bedrijfsnieuws

Nieuws
_pic-web-1

Sears CEO van de regen in de drup

Investeerders vrezen dat warenhuisketen Sears (Nasdaq: SHLD) zich op de rand van de afgrond bevindt. CEO Eddie Lampert probeerde afgelopen week de zorgen wat te sussen, LEES VERDER »

175 views
Nieuws
_pic-web-1

Autoverhuurbedrijf Sixt heeft aan concurrentie geen partij

De grootste autoverhuurder van Duitsland, Sixt (Xetra: SIX3), neemt steeds meer afstand van haar concurrentie. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers die de onderneming deze week gepubliceerd heeft. LEES VERDER »

464 views
Nieuws
_pic-web-1

Ford snijdt in banen

Ford (NYSE: F) staat onder grote druk van aandeelhouders, die zich zorgen maken over dalende winsten en steeds lagere beurswaarden. LEES VERDER »

352 views
Nieuws
_pic-web-1

Zwakke pond zorgt voor groter verlies bij EasyJet

De vliegmaatschappij EasyJet heeft laten weten dat het bedrijf in het eerste halfjaar van dit financieel jaar een groter verlies heeft geleden dan eerder. LEES VERDER »

255 views
Nieuws
_pic-web-1

Lyft en Waymo sluiten samenwerkingsovereenkomst

Waymo en Lyft hebben een overeenkomst gesloten om samen te werken aan de ontwikkeling van zelf-rijdende auto’s. De overeenkomst is tekenend voor de snelle groei van deze markt. LEES VERDER »

223 views
Nieuws
_pic-web-1

Snap presenteert eerste kwartaalcijfers sinds beursgang

Tijdens de eerste sterke beursweek van Snap twijfelden experts al of het bedrijf die prestatie zou kunnen volhouden. De videodienst zou dan consistent moeten groeien en laten zien dat het een winstgevend bedrijf kan zijn. LEES VERDER »

299 views
Nieuws
_pic-web-1

Toyota boekt laagste winst in vijf jaar

De Japanse autoproducent Toyota heeft een slechter kwartaal dan verwacht achter de rug. Het is voor het eerst in lange tijd dat het bedrijf haar winst ziet dalen. LEES VERDER »

223 views