Bedrijfsnieuws

Recente artikelen van Bedrijfsnieuws

Nieuws
_pic-web-1

Lloyds Banking Group verlaat het Verenigd Koninkrijk voor Parijs en Berlijn

De internationale Lloyds Banking Group heeft plannen haar Britse kantoor naar Berlijn te verhuizen nu het Verenigd Koninkrijk besloten heeft de Europese Unie te verlaten. LEES VERDER »

18 views
Nieuws
_pic-web-1

Bestuur Wells Fargo had schandaal rond nepaccounts kunnen voorkomen

Afgelopen september maakten federale autoriteiten bekend dat werknemers van Wells Fargo nepaccounts hadden aangemaakt om daar geld van echt bestaande rekeningen naar over te hevelen. LEES VERDER »

15 views
Nieuws
_pic-web-1

Jimmy Choo zet zichzelf te koop

Het Britse schoenenmerk Jimmy Choo heeft besloten zichzelf in de verkoop te zetten. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van high-class en modieuze schoenen en accessoires, zei in een verklaring dat de onderneming op zoek is naar potentiële investeerders die het bedrijf willen overnemen. LEES VERDER »

104 views
Nieuws
_pic-web

Verkoopcijfers Unilever stijgen dankzij hogere prijzen

Nestlé en Unilever, twee van de grootste consumentenbedrijven in de wereld, hebben op dit moment allebei met een zwakke groei in Noord-Amerika, Europa en Brazilië te maken. LEES VERDER »

347 views
Nieuws
_pic-web

Kan Slack concurreren met techreuzen?

Slack is per ongeluk ontstaan uit een mislukte poging een video game te ontwikkelen, maar het communicatieplatform is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes. LEES VERDER »

282 views
Nieuws
Moutai stoot Diageo van de troon als marktleider

Moutai stoot Diageo van de troon als marktleider

De Britse drankproducent Diageo (LSE: DGE) moet haar plek als marktleider opgeven aan de Chinese Kweichow Moutai: het Aziatische bedrijf, dat de sterke alcoholische drank Moutai produceert, heeft namelijk een beurswaarde van 71,5 miljard dollar toegeschreven gekregen. Daarmee is Moutai waardevoller dan Diageo. LEES VERDER »

380 views
Nieuws
_pic-web

Deal tussen LeEco en Vizio afgeblazen dankzij ‘regelgevende tegenwind’

Een van de grootste technologische deals die tussen China en de Verenigde Staten gesloten zou gaan worden, is uiteengevallen. Dat komt door LeEco, de Chinese partij in de deal. LEES VERDER »

342 views
Nieuws
Dalende pond en Brexit beïnvloeden grootte snoepgoed

Dalende pond en Brexit beïnvloeden grootte snoepgoed

Het wordt ook wel het Brexit-dieet genoemd: een aantal van de meest populaire snoepgoedfabrikanten van het Verenigd Koninkrijk hebben besloten om naar aanleiding van de Brexit hun snoepgoed kleiner te maken. Het snoep zal echter wel voor dezelfde prijs blijven worden verkocht. LEES VERDER »

350 views