Beleggen

Recente artikelen van Beleggen

Nieuws
_pic-web-1

Moment van de waarheid voor elektrische auto

Wat gebeurt er wanneer elektrische auto’s niet meer gesubsidieerd worden? Zullen deze auto’s dan op eigen benen kunnen staan? LEES VERDER »

25 views
Nieuws
_pic-web-1

De Godfather van de dividendbeleggers

Deze week sluit de rij met Hoog Dividend aandelen van David Gladstone. Vorige week refereerde ik in een artikel aan dit fenomeen in dividendland. LEES VERDER »

1187 views
Nieuws
_pic-web-1

IMF opvallend impliciet over belofte om protectionisme tegen te gaan

Het Internationaal Monetair Fonds heeft een opvallend besluit genomen. Tijdens de laatste ontmoeting tussen financiële leiders van het IMF en de Wereldbank, LEES VERDER »

234 views
Nieuws
_pic-web

Brecht Arnaert van Macro Trends in

Genoeg deceptie, leugens en bangmakerij

Het conflict in Syrië kan op vier verschillende niveaus van abstractie worden geanalyseerd. Ten eerste kun je dat op economische wijze doen: het gaat over olie. LEES VERDER »

1608 views
Nieuws
_pic-web

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

Miljonair worden met dit aandeel?

Af en toe komen ze zo eens voorbij. Van die mails waarin enorme koerswinsten in het vooruitzicht worden gesteld en de kans voor beleggers om miljonair te worden. LEES VERDER »

2214 views
Nieuws
_pic-web

Eric Poelmann van Dividendradar in ,

Dividend groeit als onkruid

Een constante dividendgroei is één van de beste eigenschappen die een aandeel kan hebben. De enige eigenschap die je daarbij als belegger moet hebben, is geduld. LEES VERDER »

1535 views
Nieuws
_pic-web

Amerikaanse investeerders massaal geïnteresseerd in Europese aandelen

Europese aandelen worden ineens een stuk interessanter voor buitenlandse investeerders. Dat is apart, gezien het feit dat de politieke onzekerheid die op dit moment in Europa heerst, de Europese aandelen niet bepaald populair hebben gemaakt. LEES VERDER »

1106 views
Nieuws
_pic-web

Economische groei China overstijgt alle verwachtingen

De Chinese economie is in het eerste kwartaal van 2017 met 6,9 procent gegroeid. Dat blijkt uit officiële data die door de Chinese overheid gepubliceerd is. LEES VERDER »

345 views