Beleggen

Recente artikelen van Beleggen

Nieuws
_pic-web-4

In vijf jaar tijd 222% rendement met deze Hoog Dividend ETF

Vanaf de start van The Dividend Factory heb ik een aantal vaste waarden in de portfolio. Daar horen index aandelen bij met een bovengemiddeld dividendrendement. LEES VERDER »

1180 views
Nieuws
_pic-web-4

Griekse schuldleningen: een redmiddel of een ramp?

De ministers van Financiën van de landen die zich in de Eurozone bevinden, hebben afgelopen week gesprekken gevoerd over een nieuwe lening voor Griekenland. LEES VERDER »

277 views
Nieuws
_pic-web-4

Vliegende auto komt van de grond

Vliegende auto’s worden nog altijd verbonden aan sciencefiction films. Toch zijn verschillende bedrijven nu al jaren bezig met ideeën en ontwerpen voor dit futuristisch voertuig. LEES VERDER »

348 views
Nieuws
_pic-web-4

Durfkapitalisten investeren in ‘progressieve’ start-ups

Sinds de verkiezingsoverwinning van Donald Trump ontstaan er in de VS steeds meer start-ups die zich verzetten tegen de president en de Republikeinse Partij. LEES VERDER »

183 views
Nieuws
_pic-web-4

Jos Stellendam van beleggersplaats in

Op vakantie? Zo kunt u het beste uw aandelenportefeuille achterlaten

Heeft u plannen voor de zomervakantie? Dan zult u zich misschien wel afvragen hoe u uw aandelenportefeuille in deze periode het beste kunt achterlaten. LEES VERDER »

706 views
Nieuws
_pic-web-3

Slechte dagen voor Amerikaanse staalindustrie

Nucor (NYSE: NUE) waarschuwde donderdag dat de winst in het tweede kwartaal waarschijnlijk gaat tegenvallen. Het verwacht tussen de 1 dollar en 1,05 dollar winst per aandeel te behalen. LEES VERDER »

388 views
Nieuws
_pic-web-3

Dit is het wapen tegen de verwachte beurscrash

Ik ben benieuwd hoe u momenteel tegen de aandelenmarkten aankijkt. De aandelenkoersen blijven maar stijgen en het ene record wordt na het andere gebroken. LEES VERDER »

2408 views
Nieuws
_pic-web-3

Xavier Boutinge van beleggersplaats in

Wat hebben babypanda’s met aandelenkoersen te maken?

Wat hebben babypanda’s met de financiële markt te maken? Helemaal niks, zult u denken. Toch is in Japan het tegendeel bewezen. LEES VERDER »

320 views