Internationaal

Recente artikelen van Internationaal

Nieuws
_pic-web-5

‘Stress test’: hoe stabiel zijn de grootste banken van de V.S.?

Het is een spannende week voor een aantal van de grootste Amerikaanse banken. Zij hebben meegedaan aan een jaarlijkse, nationale ‘stress test’ van de Federal Reserve. LEES VERDER »

284 views
Nieuws
_pic-web-4

Griekse schuldleningen: een redmiddel of een ramp?

De ministers van Financiën van de landen die zich in de Eurozone bevinden, hebben afgelopen week gesprekken gevoerd over een nieuwe lening voor Griekenland. LEES VERDER »

277 views
Nieuws
_pic-web-4

Vliegende auto komt van de grond

Vliegende auto’s worden nog altijd verbonden aan sciencefiction films. Toch zijn verschillende bedrijven nu al jaren bezig met ideeën en ontwerpen voor dit futuristisch voertuig. LEES VERDER »

347 views
Nieuws
_pic-web-4

Durfkapitalisten investeren in ‘progressieve’ start-ups

Sinds de verkiezingsoverwinning van Donald Trump ontstaan er in de VS steeds meer start-ups die zich verzetten tegen de president en de Republikeinse Partij. LEES VERDER »

183 views
Nieuws
_pic-web-4

Brexit gaat vandaag van start. Maar heeft het V.K. wel een plan?

De tijd is om voor het Verenigd Koninkrijk. Het land begint vandaag met de officiële onderhandelingen over de Brexit. LEES VERDER »

210 views
Nieuws
_pic-web-3

Ministers Eurozone sluiten deal over derde lening Griekenland

De ministers van Financiële Zaken van de landen die zich in de Eurozone bevinden, hebben een deal gesloten over de kapitaalinjectie die Griekenland nog toegediend gaat krijgen. LEES VERDER »

555 views
Nieuws
_pic-web-3

Slechte dagen voor Amerikaanse staalindustrie

Nucor (NYSE: NUE) waarschuwde donderdag dat de winst in het tweede kwartaal waarschijnlijk gaat tegenvallen. Het verwacht tussen de 1 dollar en 1,05 dollar winst per aandeel te behalen. LEES VERDER »

388 views