Beursnieuws

Recente artikelen van Beursnieuws

Nieuws
_pic-web-2

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Handel Braziliaanse beurs stilgelegd

Donderdag konden er op de Bovespa een half uur lang geen aandelen verhandeld worden. De belangrijkste beursindex van Brazilië werd stilgelegd nadat het bij de opening gelijk 10% kelderde. LEES VERDER »

543 views
Nieuws
_pic-web-1

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Comey bezorgt ook Wall Street kopzorgen

Donald Trump beleeft zijn grootste schandaal tot nu toe. Vorige week ontsloeg de president FBI-voorzitter James Comey die onderzoek deed naar de banden tussen de Trump-campagne en Rusland. LEES VERDER »

1231 views
Nieuws
_pic-web-1

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Wall Street is niet bang

De zogeheten VIX index, die beursvolatiliteit meet en als graadmeter van angst op Wall Street wordt gezien, staat op dit moment op 9,8 punten. LEES VERDER »

405 views
Nieuws
_pic-web-1

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Nasdaq bereikt mijlpaal van 6000 punten

De Nasdaq, waar de grootste techbedrijven van de VS verhandeld worden, bereikte dinsdag de magische grens van 6000 punten. Dat betekent dat de index er 17 jaar overdeed om 1000 punten te stijgen. LEES VERDER »

64 views
Nieuws
_pic-web

Fantastisch beursdebuut voor Yext

Het beursdebuut van Yext kon bijna niet beter verlopen. Investeerders hadden verwacht dat de introductieprijs van haar aandelen tussen de 8 dollar en 10 dollar zou bedragen. LEES VERDER »

764 views
Nieuws
319cd62f5ab26e326d06fc539d02faeb_700x550

Energiebedrijf Eon binnenkort weer terug op de obligatiemarkt

Het Duitse energiebedrijf Eon wil na een succesvolle kapitaalverhoging wederom een poging wagen op de obligatiemarkt. Het is nog niet zo lang geleden dat het energiebedrijf voor 200 miljoen euro aan nieuwe aandelen heeft uitgeschreven. LEES VERDER »

782 views
Nieuws
brazil

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Kan Odebrecht corruptieschandaal overleven?

Odebrecht is het grootste constructiebedrijf van Zuid-Amerika. Op dit moment is het echter vooral bekend als de hoofdrolspeler in het grootste moderne corruptieschandaal. LEES VERDER »

428 views
Nieuws
iphone 7

Apple op zoek naar onafhankelijkheid

Apple (Nasdaq: AAPL) besloot deze week de samenwerking met Imagination Technologies (LSE: IMG), één van haar vaste leveranciers, te verbreken. Voor het Britse bedrijf was dit een dramatische beslissing. LEES VERDER »

616 views