Beursnieuws

Recente artikelen van Beursnieuws

Nieuws
sun

Handelsovereenkomst EU en Japan in aantocht

Tijdens de G20 bijeenkomst deze week zullen de EU en Japan waarschijnlijk een handelsovereenkomst ondertekenen. Of in elk geval een grove schets ervan presenteren. LEES VERDER »

172 views
Nieuws
_pic-web-4

Veel investeerders vinden aandelen ‘te duur’ geworden

Niet alleen Amerikaanse maar ook grote aandelenbeurzen als de Dax in Frankfurt, bevinden zich in een recordhoogtes. De aandelen die op de grootste beurzen vertegenwoordigd worden, LEES VERDER »

649 views
Nieuws
_pic-web-2

Beurzen hoger na getuigenis Comey

De Dow Jones als de Nasdaq bereikten donderdagmiddag een recordhoogte. Eerstgenoemde zakte daarna, maar al met al kenden de Amerikaanse beurzen een goede dag. LEES VERDER »

457 views
Nieuws
_pic-web-1

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Wall Street in de leer bij Trump

Wall Street begon het jaar zeer succesvol. Aandelen vlogen omhoog, in de verwachting dat Trump zijn ondernemingsvriendelijke beleidsplannen zou doorvoeren. LEES VERDER »

439 views
Nieuws
_pic-web-3

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Waarom George Soros zich op de Europese aandelenmarkt stort

Een aantal maanden geleden heeft George Soros besloten Amerikaanse aandelen de rug toe te keren en zich te concentreren op de Europese aandelenmarkt. LEES VERDER »

701 views
Nieuws
_pic-web-2

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Handel Braziliaanse beurs stilgelegd

Donderdag konden er op de Bovespa een half uur lang geen aandelen verhandeld worden. De belangrijkste beursindex van Brazilië werd stilgelegd nadat het bij de opening gelijk 10% kelderde. LEES VERDER »

593 views
Nieuws
_pic-web-1

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Comey bezorgt ook Wall Street kopzorgen

Donald Trump beleeft zijn grootste schandaal tot nu toe. Vorige week ontsloeg de president FBI-voorzitter James Comey die onderzoek deed naar de banden tussen de Trump-campagne en Rusland. LEES VERDER »

1294 views