Rente & Valuta nieuws

Recente artikelen van Rente & Valuta nieuws

Nieuws
_pic-web

Uitgaven van gezochte verzamelmunten zijn snel uitverkocht

Wie zich op de goud- en zilvermarkt wil wagen, moet over een sterk hart beschikken. De jongste weken waren er flinke koersschommelingen in de prijs van zowel goud als zilver en had alles te maken met de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank. LEES VERDER »

581 views
Nieuws
_pic-web-1

Federal Reserve verhoogt rente met 0,25 procent

De Amerikaanse Federal Reserve heeft haar rentepercentage voor de derde keer in 10 jaar verhoogd. Het percentage is nu met 0,25 procent naar 1 procent verhoogd. De Federal Reserve had al aangegeven de rente te willen verhogen naar aanleiding van de groei van de werkgelegenheid en de stijgende inflatie. Daarmee hoopt de Federal Reserve het uitlenen van geld tussen Amerikaanse banken aan banden te leggen. Dat doen ze door financiële activa te kopen of verkopen. LEES VERDER »

330 views
Nieuws
_pic-web

Vermogensbeheerder Feri: ‘Italië vormt grootste risico voor eurokoers’

Het zijn duidelijke woorden van een strateeg van de Duitse vermogensbeheerder Feri: schulden, overheidsuitgaven en herverdelingen zijn de grootste bedreigingen van de koers van de euro. LEES VERDER »

896 views
Nieuws
Opnieuw hoogst interessante serie verzamelmunten op de markt

Opnieuw hoogst interessante serie verzamelmunten op de markt

De afgelopen dagen heeft de goudprijs weer een duwtje in de rug gekregen. Het goud probeert vaste voet aan de grond te krijgen boven het niveau van 1.250 dollar per troy ounce. Of dat zal lukken, moet uiteraard nog afgewacht worden. We kunnen alleen maar vaststellen dat het sentiment rond de edelmetalen in het algemeen en het goud in het bijzonder goed blijft. LEES VERDER »

638 views
Nieuws
Venezolaanse-internationale-reserves-beginnen-op-te-raken

Venezolaanse internationale reserves beginnen op te raken

De schatkist van Venezuela begint behoorlijk leeg te raken. Het land heeft op dit moment nog maar 10,5 miljard dollar aan internationale reserves over. Dat blijkt uit de meest recente gegevens die door de centrale bank van Venezuela gepubliceerd zijn. In 2011 was dat radicaal anders: toen had Venezuela nog 30 miljard dollar aan internationale reserves tot haar beschikking. LEES VERDER »

330 views
Nieuws
Federal-Reserve-kan-‘binnenkort’-de-rente-verhogen

Federal Reserve kan ‘binnenkort’ de rente verhogen

Leden van de Federal Reserve in de VS hebben aangegeven dat zij binnenkort waarschijnlijk de rente zullen moeten verhogen. Dat gebeurt als de economische groei net zo sterk blijft aanhouden als nu. Het bericht kwam gisteren na de eerste vergadering van de Federal Reserve sinds Donald Trump tot nieuwe president verkozen is. De bespreking concentreerde zich op de mogelijkheid om het rentepercentage begin maart al te kunnen verhogen.

LEES VERDER »

375 views
Nieuws
_pic-web

goud en zilver

In mijn vorige editie legde uit waarom ik niet verwacht dat de dollar nog kan zakken: enerzijds is voor een nieuw monetair akkoord genre Plaza (1987) geen fiscale ruimte meer, anderzijds is zélfs met een devaluatie van de dollar (laat ons voor de gein eens – 4 % nemen) de wereldvraag naar dollars zo groot, dat de stijging zich toch doorzet. LEES VERDER »

2394 views
Nieuws
Amerika,-de-grote-wisselkoersmanipulator

Amerika, de grote wisselkoersmanipulator

De regering Trump heeft onlangs zowel Duitsland als China ervan beschuldigd hun valuta te manipuleren. Een lagere wisselkoers zorgt namelijk voor hogere inkomsten uit export. Zowel Trump als zijn adviseurs namen geen blad voor de mond bij hun beschuldigingen aan het adres van de twee landen: zo noemde Trump de devaluatie van de yuan een ‘verkrachting van de Amerikaanse economie’. Ook Duitsland werd ervan beticht expres de Amerikaanse economie te willen schaden.

LEES VERDER »

666 views

Beleggen in valuta? Op Beleggersplaats.com vindt u alle achterliggende informatie over beleggen in valuta inclusief de laatste ontwikkelingen.

Het laatste rente nieuws vind je op deze pagina. Ben je ook benieuwd hoe de rente er in Nederland voor staat of wil je een overzicht over heel Europa? Dan zit je op deze pagina goed. De rente kan sterk schommelen en daar kun je als belegger optimaal van profiteren. Het is daarom ook goed dat je het laatste rente nieuws goed in de gaten blijft houden. Hierdoor zorg jij ervoor dat je op het juiste moment de beste keuzes kunt maken. Beleggen is uiteraard een beetje geluk hebben, maar het is ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste rentestanden.

Beleggen en rente nieuws

Voor het beleggen is het laatste rente nieuws van groot belang. Je kunt een groot bedrag investeren wanneer de rente laag staat. Misschien vind je ook dat de spaarrente te laag is en wil je op een andere manier geld verdienen met een bedrag dat je gaat beleggen. Er zijn verschillende mogelijkheden en om te ontdekken welke belegging voor jou interessant is, is het rente nieuws op deze pagina erg belangrijk om te lezen. Je wordt dag en nacht op de hoogte gehouden van het meest recente nieuws en dit helpt je wanneer je een keuze wil maken.

Online rente nieuws bekijken

Het rente nieuws kun je nu online bekijken. Het geeft je een goed beeld van de actuele rente, maar je kunt ook kijken hoe het de laatste periode is geweest. Met beleggingen probeer je vooruit te denken en je een beeld te vormen hoe het de laatste periode is geweest. Met het laatste rente nieuws krijg je hier een goed beeld van. Maak er daarom nu tijd voor vrij en bekijk het laatste nieuws nu online. Vanaf nu wordt een keuze maken bij het beleggen een stuk gemakkelijker. Het laatste rente nieuws vind je hier overzichtelijk bij elkaar.