Vastgoed nieuws

Recente artikelen van Vastgoed nieuws

Nieuws
In-deze-steden-is-de-kans-op-een-vastgoedbubbel-het-grootst

In deze steden is de kans op een vastgoedbubbel het grootst

De huizenmarkt heeft zich in enkele grote steden zo hard ontwikkeld, dat er een kans bestaat dat er een bubbel ontstaan is. Dat blijkt uit een recent onderzoek van de Zwitserse bank UBS. De Zwitserse bank controleert jaarlijks de vastgoedmarkt van verschillende populaire steden en vormt daaruit een lijst van 20 steden waar de kans op een vastgoedbubbel het meest aanwezig is. Bovenaan de lijst prijkt de Canadese stad Toronto. LEES VERDER »

1983 views
Nieuws
zes-wereldsteden-potentieel-in-huizen-bubbel

Zes wereldsteden potentieel in huizen bubbel

Huizenmarkten wereldwijd raken oververhit en sommigen komen zelfs angstaanjagend dicht bij een bubbel. Volgens The UBS Global Real Estate Bubble Index loopt de huizenmarkt van Vancouver het grootste risico. De oorzaak hiervan zijn de huizenprijzen die momenteel de pan uit rijzen en de sterke vraag van kopers. Ook Londen, Stockholm, Sydney, München en Hong Kong zouden risico lopen. Lage rentetarieven dragen aanzienlijk bij aan het opblazen van de potentiële bubbels. LEES VERDER »

1244 views
Nieuws
Amerikaans-vastgoedfonds-Madison

Amerikaans vastgoedfonds Madison op koopjesjacht in Londen

Het Amerikaanse vastgoedfonds Madison International Realty heeft een heuse shop-expeditie in Londen gepland in haar agenda. Madison is van plan om voor een bedrag van rond de 1 miljard dollar te investeren in Londens vastgoed. Daarbij gaat het fonds bewust op zoek naar de koopjes. De verwachting is dat die er volop zijn aangezien investeerders, in de nasleep van Brexit, massaal hun geld terug trekken uit Brits vastgoed. LEES VERDER »

866 views
Nieuws
tax

in

Investeren vanaf de keukentafel in Amerikaans onroerend goed

Net als hier in Nederland moeten ook in de VS alle inwoners een vorm van gemeentebelasting betalen. Alleen is het in de VS mogelijk om deze gemeentebelasting door iemand anders te laten betalen, LEES VERDER »

1880 views
Nieuws
Dividend factory

Deze sector gaat ons de komende jaren flink wat (veilig) dividend betalen

In een vorig artikel ging ik dieper in op sector rotation en welke beleggingsstrategie ik hierop toepas. In dit artikel wil ik u wijzen op een interessante sector die in Amerika LEES VERDER »

3063 views
Nieuws
Investeren

Top 5 vastgoedmarkten voor globale investeerders

Jawel, het is tijd om als international belegger de Amerikaanse vastgoed in te gaan. De Verenigde Staten is door de vastgoedadviseurs van Savills bestempeld als de beste LEES VERDER »

1722 views
Nieuws
huis 2

in

Een woning kopen voor 10 tot 25% van de marktwaarde is geen sprookje

Waarom laat een bank het zover komen dat een woning geveild wordt tegen 10 tot 25% van de marktwaarde? Een interessante vraag die ons vaak gesteld wordt: “Waarom laten banken een woning verkopen op de Tax Deed veiling voor slechts een klein deel van de marktwaarde?” LEES VERDER »

2256 views
Nieuws
huis2

Beleggen of een huis kopen?

De huizenmarkt is altijd een beetje turbulent geweest. De vastgoedmarkt heeft pieken en dalen gekend. Momenteel bevinden we ons gelukkig weer in een opwaartse spiraal. Ondanks het feit dat vastgoed zo nu en dan flink kan dalen in waarde, LEES VERDER »

3766 views

Beleggen in vastgoed is een vak apart. Op Beleggersplaats.com leest u de laatste trends en ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Insiders geven u veel informatie

Ben je graag op de hoogte van het laatste vastgoed nieuws? Geen zorgen meer, want vanaf nu kun je het laatste vastgoed nieuws op deze pagina lezen. Een andere naam voor vastgoed is onroerend goed. Het gaat hierbij over de grond en de gebouwen op deze grond. Een groot deel van de waarde van de investering wordt bepaald aan de hand van zijn return on investment. De reden dat mensen willen investeren in vastgoed kan heel divers zijn. Meestal gaat het over het creëren van een gezond inkomen voor je pensioen. Misschien wil je hier ook meer over weten en het laatste vastgoed nieuws in de gaten houden om die reden. Dat kan op deze pagina, op ieder gewenst moment van de dag.

Online vastgoed nieuws

Online het laatste vastgoed nieuws bekijken, gemakkelijker kan het niet. Het kan zijn dat je al een tijdje bezig bent met beleggen, maar het kan ook iets zijn waarin je veel wilt leren, waarin je thuis wilt raken. Het nieuws in de gaten houden is dan een belangrijke eerste stap, zodat je op de hoogte bent van wat er zoal gebeurt in de vastgoedmarkt. Vastgoednieuws kan je daarbij helpen, zodat jij weet waarin je kunt investeren en een idee hebt wat het je op kan leveren. Het is en blijft een momentopname, maar met een beetje geluk kun je er een leuk bedrag uit halen.

Vastgoed nieuws en keuzes maken

Wanneer je op de hoogte bent van het laatste vastgoed nieuws, kun je gemakkelijker een keuze maken bij bijvoorbeeld het beleggen in vastgoed. Maak hier daarom meteen gebruik van en ontdek vandaag nog het actuele nieuws op het gebied van vastgoed. Iedere dag weer wordt deze pagina voorzien van een update en weet jij alles over het laatste vastgoednieuws. Vanaf nu heb je alles om te willen investeren met vastgoed bij de hand, want het laatste nieuws dat is wat je dient te weten. Je kunt nu goede keuzes maken en met een beetje geluk maak je goede kansen.