Zilver nieuws

Recente artikelen van Zilver nieuws

Nieuws
_pic-web-1

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Zilverprijs dit jaar al 15% gestegen, zilveren munten blijven gezocht

Wie begin dit jaar zilver kocht in welke vorm (munten, staven, baren) dan ook, realiseert inmiddels al een winst van 15%. De edelmetalen hebben dit jaar namelijk de wind in de zeilen en een verdere prijsstijging lijkt in de sterren te zijn geschreven. LEES VERDER »

248 views
Nieuws
Weer topper bij de zilveren munten op de markt

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Weer topper bij de zilveren munten op de markt

Op de markten voor edelmetalen was er de afgelopen dagen weer vuurwerk. In eerste instantie stonden de prijzen voor goud en zilver onder druk, maar herstel bleef niet uit. Dat herstel werd in de gewerkt door de tegenstrijdige verklaringen afgelegd door de gouverneurs van de Amerikaanse centrale bank. Die blazen beurtelings dan weer koud en daar warm. LEES VERDER »

704 views
Nieuws
Eerste zilveren dukaat Zeeland 2017 beschikbaar

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Eerste zilveren dukaat Zeeland 2017 beschikbaar

Het kan snel gaan op de markt voor edelmetalen, zo bleek onlangs toen de Amerikaanse centrale bank haar 3de renteverhoging sinds 2015 aankondigde. De goudprijs schoot als een raket de lucht in, waarbij het verlies uit de dagen voorafgaande aan de FED-meeting in een mum van tijd werd opgehaald. LEES VERDER »

464 views
Nieuws
_pic-web

Uitgaven van gezochte verzamelmunten zijn snel uitverkocht

Wie zich op de goud- en zilvermarkt wil wagen, moet over een sterk hart beschikken. De jongste weken waren er flinke koersschommelingen in de prijs van zowel goud als zilver en had alles te maken met de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank. LEES VERDER »

749 views
Nieuws
Aarzel geen moment als u dit soort zilveren of gouden munten tegenkomt

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Aarzel geen moment als u dit soort zilveren of gouden munten tegenkomt

Februari was opnieuw een goede maand voor een belegging in edelmetalen. De goudprijs steeg vorige maand nogmaals met 3,50%, waardoor de winst op jaarbasis bijna 9% bedraagt. Geen slecht begin van 2017 dus. Maar de uitschieter van de maand was eens te meer het zilver, dat op maandbasis ruim 5% hoger afsloot. LEES VERDER »

1250 views
Nieuws
“Trumped Up, Trickle Down” effect kan dit jaar trendmaker zijn bij het goud

Jos Sterk van Beleggersplaats in

“Trumped Up, Trickle Down” effect kan dit jaar trendmaker zijn bij het goud

De uitspraak “Trumped Up, Trickle Down” heeft veel ophef veroorzaakt bij de Amerikaanse verkiezingen. De vertaling is geen lachertje, maar een vrije vertaling zou ‘Het kan zowel vriezen als dooien zijn’. Bij RBC Capital Markets is goudstrateeg Christopher Louney van mening dat iets dergelijks ook geldt voor de goudmarkt. LEES VERDER »

1374 views
Nieuws
Zeldzame-zilveren-munten-kunnen-fors-in-waarde-stijgen

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Zeldzame zilveren munten kunnen fors in waarde stijgen

Op de zilvermarkt is de verhouding tussen vraag en aanbod nog altijd scheef getrokken. De vraag overtreft ruimschoots het aanbod en alleen het optreden van grote spelers op de markt remt een stijging van de zilverprijs af. De wisselwerking tussen papieren en fysieke zilvermarkt speelt daarbij een grote rol. Inmiddels kost één troy ounce zilver weer ongeveer 18 dollar. De meeste analisten gaan er van uit dat de zilverprijs nog fors hoger kan.

LEES VERDER »

1353 views
Nieuws
_pic-web

Combinatie van goud en zilver in één enkele munt

De edelmetalen stonden de afgelopen weken opnieuw in de belangstelling. De goudprijs heeft inmiddels vaste voet aan de grond gekregen boven het niveau van 1.200 dollar per troy ounce. De kans is klein dat de hogere goudprijs meer aanbod naar de markt zal brengen. De nieuwe CEO van Buenaventura, de grootste Peruviaanse mijngroep, ziet geen nieuwe projecten uitgewerkt worden tot de prijs boven 1.350 dollar noteert.
Victor Gobitz zei aan Reuters dat de recente rally van de goudprijs voor een bedrijf als het zijne een welkom cadeautje was. Hij rekent voor 2017 opnieuw op een stijging van de winst. Die winst kan bovendien met een hefboomeffect stijgen wanneer de goudprijs een handje wil toesteken. De goede vooruitzichten voor het goud sporen steeds meer beleggers aan om in de goudmarkt te stappen, via baren/staafje in munten.
Af en toe komen er speciale gevallen. Europese Goudstandaard had onlangs een munt in aanbod van het type Masterpieces of Art Premium met de afbeelding van de beroemde Shakyamuni Buddha als inleg in de munt. Het betreft een munt die dit jaar werd uitgegeven door Cook Island, deels in goud en deels in zilver.
Het zilvergedeelte bestaat uit 3 oz puur zilver. (93.30 gram), het goudgedeelte uit 1/4 oz puur goud ( 7,775 gram). De kwaliteit is PROOF (hoogst mogelijke kwaliteit). Er zijn maar liefst 19 kristallen in verwerkt, zowel het zilvergedeelte als het goudgedeelte zijn individueel genummerd. Er worden twee metalen leeuwen bij geleverd die volgens de traditie de bewakers zijn van de Buddha. Ze worden geleverd in een prachtige presentatiebox. Er is aan een prijs van 1.699 euro slechts een beperkt aantal van deze munten beschikbaar, die bekeken over een langere periode eigenlijk alleen maar in prijs kan stijgen.

2258 views

Als je gaat beleggen in zilver bijvoorbeeld, is het belangrijk dat je de koers van zilver goed in de gaten houdt. Veel mensen die willen beleggen, kijken eerst eens goed om zich heen wat de opties zijn. Zilver is ook erg populair als het gaat over beleggen. Het is een aantrekkelijke investering, dit heeft te maken met de potentie op de hoge rendementen. Het zou voor jou een reden kunnen zijn om je hier ook in te willen verdiepen of misschien beleg je al in zilver. Daarvoor is het actuele zilver nieuws voor jou erg interessant. Op deze pagina kun je het meest actuele zilver nieuws bekijken en daar kun je je voordeel meedoen. Maak op tijd de juiste keuze en dan profiteer je echt van de voordelen van het beleggen in zilver.

Laatste zilver nieuws

Voor het laatste zilver nieuws zit je hier op deze pagina goed. Op het moment dat je wil gaan investeren, is het goed om te weten waar je het over hebt. Bekijk de koers van het zilver en bekijk het verloop van de koers van de laatste jaren. Er worden vaak ook voorspellingen gedaan, ook deze worden bij het laatste zilver nieuws besproken. Zorg dat jij als een van de eerste op de hoogte bent, dan kun jij snel je keuzes maken. Investeren is namelijk erg zinvol, maar op tijd de juiste beslissingen maken ook!

Zilver nieuws online bekijken

Het laatste zilver nieuws kun je online bekijken, zodat jij een goede keuze kunt maken wat je gaat doen. Neem de tijd om het laatste nieuws door te nemen en je bent weer helemaal op de hoogte. Het laatste zilver nieuws is voor beginners en gevorderden op de beleggersmarkt erg interessant. Zorg daarom dat jij ook op de hoogte bent van het laatste zilver nieuws, lees de berichtgeving en maak vervolgens de juiste keuzes. Investeringen kunnen je een mooi extra pensioen opleveren, met een beetje geluk!