Zilver nieuws

Recente artikelen van Zilver nieuws

Nieuws
explosion

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Zilverprijs staat klaar om te exploderen, zegt men ons

Ook op de zilvermarkt viel er de afgelopen weken weer heel wat te beleven. Er kwam, zoals op de goudmarkt trouwens, opnieuw ongecontroleerd aanbod op de markt, waardoor de zilverprijs weer een paar trapjes lager werd gezet. LEES VERDER »

848 views
Nieuws
_pic-web-5

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Zilverprijs maakt zich op voor de volgende stijgingsfase: Koninklijke zilveren munten in aanbod

Is het u opgevallen dat de zilverprijs dit jaar is achtergebleven ten opzichte van de goudprijs? Echt ongewoon is dat niet, want de zilvermarkt vertoont heel andere kenmerken dan die van andere edelmetalen. LEES VERDER »

485 views
Nieuws
_pic-web-3

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Legendarische schilder Jeroen Bosch nu in zilver verkrijgbaar

Op de markten voor edelmetalen viel de laatste dagen weer vuurwerk te beleven. De oplopende spanningen rond (ditmaal) Qatar joegen de prijzen voor zowel goud als zilver door het plafond. LEES VERDER »

445 views
Nieuws
_pic-web-1

Jos Sterk van Beleggersplaats in

2x 1kg in zeldzaam zilver

De goudprijs klopt aan de deur van 1.300 dollar per troy ounce, waarbij verschillende factoren samenspannen om hogere prijzen in de noteringstabellen te krijgen. LEES VERDER »

624 views
Nieuws
_pic-web-1

De Enkele Gouden Dukaat is een verzamelmunt bij uitstek nu de Trump Trade Fear toeslaat

Met de Collectie Zilveren Rijksdaalders van Wilhelmina verzamelt u alle 12 jaartallen originele zilveren Rijksdaalders van Wilhelmina. LEES VERDER »

558 views
Nieuws
_pic-web-3

Jos Sterk van Beleggersplaats in

De grootste zilveren munt in de wereld is (letterlijk) een kunstwerk

Er gebeuren vreemde zaken op de zilvermarkt. Elke poging om de zilverprijs hoger te sturen loopt spaak, maar volgens handelaren is er iets op de markt niet in de haak. LEES VERDER »

548 views
Nieuws
_pic-web-1

Zeldzame verzamelmunten kunnen belegger forse meerwaarden opleveren

Over de goudmarkt woei onlangs opnieuw een strakke wind die de goudprijs onder druk kwam zetten. Uiteindelijk bleef de schade beperkt, LEES VERDER »

596 views
Nieuws
_pic-web-2

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Boekpresentatie: ‘Het universum van gouden en zilveren munten’

In dit artikel maakt u kennis met mijn nieuwe boek over de kracht van verzamelmunten. Alvorens ik hier dieper op inga, begin ik met een waarschuwing… LEES VERDER »

703 views

Als je gaat beleggen in zilver bijvoorbeeld, is het belangrijk dat je de koers van zilver goed in de gaten houdt. Veel mensen die willen beleggen, kijken eerst eens goed om zich heen wat de opties zijn. Zilver is ook erg populair als het gaat over beleggen. Het is een aantrekkelijke investering, dit heeft te maken met de potentie op de hoge rendementen. Het zou voor jou een reden kunnen zijn om je hier ook in te willen verdiepen of misschien beleg je al in zilver. Daarvoor is het actuele zilver nieuws voor jou erg interessant. Op deze pagina kun je het meest actuele zilver nieuws bekijken en daar kun je je voordeel meedoen. Maak op tijd de juiste keuze en dan profiteer je echt van de voordelen van het beleggen in zilver.

Laatste zilver nieuws

Voor het laatste zilver nieuws zit je hier op deze pagina goed. Op het moment dat je wil gaan investeren, is het goed om te weten waar je het over hebt. Bekijk de koers van het zilver en bekijk het verloop van de koers van de laatste jaren. Er worden vaak ook voorspellingen gedaan, ook deze worden bij het laatste zilver nieuws besproken. Zorg dat jij als een van de eerste op de hoogte bent, dan kun jij snel je keuzes maken. Investeren is namelijk erg zinvol, maar op tijd de juiste beslissingen maken ook!

Zilver nieuws online bekijken

Het laatste zilver nieuws kun je online bekijken, zodat jij een goede keuze kunt maken wat je gaat doen. Neem de tijd om het laatste nieuws door te nemen en je bent weer helemaal op de hoogte. Het laatste zilver nieuws is voor beginners en gevorderden op de beleggersmarkt erg interessant. Zorg daarom dat jij ook op de hoogte bent van het laatste zilver nieuws, lees de berichtgeving en maak vervolgens de juiste keuzes. Investeringen kunnen je een mooi extra pensioen opleveren, met een beetje geluk!