Zilver nieuws

Recente artikelen van Zilver nieuws

Nieuws
Zilverprijs gaat hard van start in 2017

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Zilverprijs gaat hard van start in 2017

De edelmetalen hebben de start van 2017 niet gemist, zowel goud als zilver zijn in de eerste weken van dit jaar fors duurder geworden. De goudprijs steeg met ruim 5%, in het geval van zilver was er sprake van een stijging met zelfs ruim 7%. Het witte metaal reageert uiteraard altijd met een hefboomeffect op een stijging van de goudprijs. Bovendien valt de grote belangstelling voor goud en zilver op, vooral in zijn fysieke vorm. De vraag naar gouden en zilveren munten vertoont nog steeds een stijgende trend. LEES VERDER »

1165 views
Nieuws
grote-interesse-voor-lunar-munten-jaar-van-de-haan

Grote interesse voor Lunar munten Jaar van de Haan

De markt voor edelmetalen kan terugkijken op een redelijk goed 2016. De goudprijs steeg tussen 1 januari en 31 december met ruim 5%. De start van het jaar was veelbelovend, maar in de tweede helft van het jaar werd wat gas teruggenomen. De zilverprijs sloot het voorbije jaar echter bijna 20% hoger af. LEES VERDER »

769 views
Nieuws
maak-de-juiste-keuzes-uit-het-nieuwe-aanbod-aan-gouden-en-zilveren-verzamelmunten

Maak de juiste keuzes uit het nieuwe aanbod aan gouden en zilveren verzamelmunten

Veel beleggers hebben vooral oog voor gouden munten. We kunnen die voorkeur ergens wel begrijpen, maar vaak wordt daarbij over het hoofd gezien dat zilveren munten vaak zowel vanuit het standpunt van de belegger als vanuit dat van de verzamelaar zo mogelijk nog interessanter kunnen zijn. LEES VERDER »

688 views
Nieuws
Recordbedrag betaald op veiling voor zilveren gulden

Recordbedrag betaald op veiling voor zilveren gulden

Het verzamelen van gouden en zilveren munten is een interessante hobby, maar dan wel eentje die ook beleggers kan aanspreken. Vooral verzamelpunten kunnen soms met een aardige meerwaarde worden verkocht. In uitzonderlijke gevallen kunnen die meerwaarden zelfs ronduit sensationeel genoemd worden. Zaak is echter om met beide voeten op de grond te blijven. LEES VERDER »

1613 views
Nieuws
Zuid-Afrika brengt nu ook zilveren Krugerrands op de markt

Jos Sterk van Beleggersplaats in

Zuid-Afrika brengt nu ook zilveren Krugerrands op de markt

Veel beleggers hebben wel een paar gouden Krugerrands in huis, want deze munten zijn al sinds de jaren 70 van vorige eeuw zeer populair bij beleggers. Destijds werden ze op grote schaal gekocht door beleggers die op hun hoede waren voor inflatie. Vooral einde jaren 70 en begin jaren 80 verkeerde de wereld namelijk in een periode van inflatievrees. Die inflatievrees blijkt nu onderhuids nog altijd aanwezig zijn. Precies op het moment dat Zuid-Afrika de komst van de zilveren Krugerrand aankondigt. LEES VERDER »

1072 views
Nieuws
gouden-en-zilveren-verzamelmunten-bieden-goede-bescherming-tegen-bail-ins

Gouden en zilveren verzamelmunten bieden goede bescherming tegen bail ins

Weinig mensen weten dat op 1 januari van dit jaar Europa de goedkeuring heeft gegeven voor de bail ins. Dit lijkt een mysterieus begrip dat zich vooral ver van ons bed situeert. Maar dat is allesbehalve het geval, wel integendeel. Want zo’n bail in wil zeggen dat de overheid in geval zich nieuwe problemen aandienen beslag kan leggen op het geld van iedereen om die problemen op te lossen. LEES VERDER »

1867 views
Nieuws
goud

Goudaandelen duiken omlaag na verkoop van $2,7 biljoen in goud

De goudprijs kelderde maandag naar de laagste stand in vijf jaar. Enkele momenten nadat de Aziatische handelsmarkt opende daalde de prijzen met ongeveer $50 per ons (een daling van 4,2%). LEES VERDER »

4750 views
Nieuws
testament

Help ik krijg een erfenis

Maar het kan natuurlijk ook een vrijgekomen lijfrentepolis zijn… Wat te doen met een miljoen? Of een ander substantieel bedrag? Vroeger was het makkelijk. Als je de beschikking kreeg over een flink bedrag, dan kon je het veilig op een spaarrekening zetten.

LEES VERDER »

2067 views

Als je gaat beleggen in zilver bijvoorbeeld, is het belangrijk dat je de koers van zilver goed in de gaten houdt. Veel mensen die willen beleggen, kijken eerst eens goed om zich heen wat de opties zijn. Zilver is ook erg populair als het gaat over beleggen. Het is een aantrekkelijke investering, dit heeft te maken met de potentie op de hoge rendementen. Het zou voor jou een reden kunnen zijn om je hier ook in te willen verdiepen of misschien beleg je al in zilver. Daarvoor is het actuele zilver nieuws voor jou erg interessant. Op deze pagina kun je het meest actuele zilver nieuws bekijken en daar kun je je voordeel meedoen. Maak op tijd de juiste keuze en dan profiteer je echt van de voordelen van het beleggen in zilver.

Laatste zilver nieuws

Voor het laatste zilver nieuws zit je hier op deze pagina goed. Op het moment dat je wil gaan investeren, is het goed om te weten waar je het over hebt. Bekijk de koers van het zilver en bekijk het verloop van de koers van de laatste jaren. Er worden vaak ook voorspellingen gedaan, ook deze worden bij het laatste zilver nieuws besproken. Zorg dat jij als een van de eerste op de hoogte bent, dan kun jij snel je keuzes maken. Investeren is namelijk erg zinvol, maar op tijd de juiste beslissingen maken ook!

Zilver nieuws online bekijken

Het laatste zilver nieuws kun je online bekijken, zodat jij een goede keuze kunt maken wat je gaat doen. Neem de tijd om het laatste nieuws door te nemen en je bent weer helemaal op de hoogte. Het laatste zilver nieuws is voor beginners en gevorderden op de beleggersmarkt erg interessant. Zorg daarom dat jij ook op de hoogte bent van het laatste zilver nieuws, lees de berichtgeving en maak vervolgens de juiste keuzes. Investeringen kunnen je een mooi extra pensioen opleveren, met een beetje geluk!