Over beleggersplaats

Een ander geluid!

BeleggersPlaats is het nieuwe platform voor de Nederlandse en Belgische belegger. Naast alle bestaande financiële websites willen we beleggers een ander geluid laten horen. We willen niet alleen informeren, maar vooral inspireren! We brengen niet alleen interessante nieuwsfeiten, maar we willen u als belegger dagelijks voorzien van inspirerende berichten en adviezen, die u helpen bij het maken van de juiste keuzes om uw geld optimaal te laten renderen. Dat is toch waar het u als belegger om gaat.

Beleggen is weer leuk geworden nu de rookwolken van de financiële crisis aan het optrekken zijn. Het wereldwijde economische herstel gaat langzaam, maar pas op dat u de boot niet mist door te blijven afwachten. BeleggersPlaats behandelt verschillende thematieken zoals waarde beleggen, technische analyse, dividend beleggen, optie beleggen, edelmetalen en vermogensbeheer. Alle actuele thema’s zijn dagelijks voorhanden.

We geven meerdere experts een podium, zodat er vanuit verschillende invalshoeken gekeken wordt hoe u als belegger het beste te werk kunt gaan.

We heten u graag welkom als trouwe bezoeker van BeleggersPlaats.

Team BeleggersPlaats