Populair

Nieuws
_pic-web

Eveline Vrisekoop van Groeidividend in

Miljonair worden met dit aandeel?

Af en toe komen ze zo eens voorbij. Van die mails waarin enorme koerswinsten in het vooruitzicht worden gesteld en de kans voor beleggers om miljonair te worden. LEES VERDER »

2213 views
Nieuws
_pic-web

Nieuw aandeel: Vastgoed blijft hofleverancier van een vorstelijk dividend

Ik heb er mijn archieven er even op nageslagen om te kijken wat ik aan vastgoedaandelen in mijn allereerste Hoog Dividend portfolio had opgenomen. Mijn eerste portfolio dateert van november 2008. LEES VERDER »

2185 views
Nieuws
_pic-web

Eric Poelmann van Dividendradar in ,

Saai maar succesvol

Veel beleggers zijn voortdurend op zoek naar aandelen met een mooi inkomen. Zeker nu de negatieve rente op de loer ligt. Wie dacht, dat aan de rentedaling nu wel een eind is gekomen, heeft het mis. LEES VERDER »

2083 views
Nieuws
_pic-web

Dividendcrisis op komst?

Sinds de verkiezing van Trump is de S&P500 met bijna 9% gestegen, de Dow Jones zelfs met 10%. Maar even een open deur, stijgende aandelenkoersen betekenen niet dat uw dividend veilig is. Sterker nog, er zijn juist verontrustende ontwikkelingen aan de gang. Want terwijl de Bull markt maar aanhoudt, lijken beleggers zich niet te beseffen dat er ondertussen een dividendcrisis gaande is. LEES VERDER »

1977 views
Nieuws
Een veilig dividendaandeel

Eric Poelmann van Dividendradar in ,

Een veilig dividendaandeel

Als ik in Amerika ben, heb ik vrijwel altijd de tv aan staan. En overdag is dat op de business zender CNBC. De laatste tijd wordt daar regelmatig gespeculeerd op een mogelijke beurscrash. Ik word daar niet zo paniekerig van. Koersen stijgen en dalen. Maar bij goede kwaliteit dividendaandelen vallen koersdalingen over het algemeen wel mee. LEES VERDER »

1736 views
Nieuws
_pic-web

Beleggen in landbouwgrond ook interessant voor dividendbeleggers

“Mensen moeten altijd eten”. Een belangrijke drijfveer om te investeren in de agrarische sector. Geen opwindend segment om in te investeren. LEES VERDER »

1696 views
Nieuws
realty

Eric Poelmann van Dividendradar in

Elke maand een uitkering

Voor steeds meer beleggers is het dividend meer dan het toetje bij de maaltijd. Omdat de inkomsten bij spaarrekeningen zijn weggevallen, wordt dividend gebruikt om de regelmatig terugkomende rekeningen te betalen. LEES VERDER »

1627 views
Poll