Populair

Nieuws
monaco

in

Waarom is iedereen in Monaco rijk?

Wanneer mensen aan Monaco denken, denken ze vaak aan welvaart, snelle auto’s en casino’s. Weinigen denken echter aan hoe de kleine staat een Mekka voor de rijken is geworden. LEES VERDER »

6939 views
Nieuws
Milieuvriendelijk

De 8 meest milieuvriendelijke bedrijven

Welke bedrijven zijn echt serieus bezig in natuur- en milieubescherming? Dat is natuurlijk ook iets belangrijks om in het achterhoofd te houden als je besluit in een bedrijf te investeren. Daarom presenteerde de Business Insider enkele bedrijven die daadwerkelijk groen zijn. LEES VERDER »

5639 views
Nieuws
realty

Eric Poelmann van Dividendradar in

Elke maand een uitkering

Voor steeds meer beleggers is het dividend meer dan het toetje bij de maaltijd. Omdat de inkomsten bij spaarrekeningen zijn weggevallen, wordt dividend gebruikt om de regelmatig terugkomende rekeningen te betalen. LEES VERDER »

3366 views
Nieuws
Europa-fonds-met-7,5%-dividend-betaalt-16x-dividend-in-een-jaar…

Europa fonds met 7,5% dividend betaalt 16x dividend in een jaar…

De komst van Macron en het in het zadel blijven van Merkel heeft Europa goed gedaan. De cijfers voor Europa zien er goed uit, althans, als we een belangrijke barometer mogen geloven. De inkoopmanagersindex, de Purchasing Managers Index, PMI, is er zo een. Deze gaat steeds meer richting zonneschijn. De probleemkinderen van Europa baren nog wel zorgen, maar ze lijken de zaak onder controle te hebben. LEES VERDER »

1697 views
Nieuws
ADVIES--10-Hoog-Dividend-aandelen-die-je-nu-het-beste-kan-kopen

ADVIES: 10 Hoog Dividend aandelen die je nu het beste kan kopen

Ondanks het rumoer rond de tomeloze daadkracht van de nieuwe Amerikaanse president, is het op de beurzen nog steeds feest. Vergelijk dat maar eens met de situatie van vorig jaar. De man gaat als een razende Roeland tekeer. Ja, dan kun je rekenen op reacties. Ik ga daar nu niet inhoudelijk op in. Ik kijk ondertussen wel naar de gevolgen van het lijstje dat Trump aan het afwerken is. Dit is geen opportunisme. Er gaat ook een hoop niet goed.

LEES VERDER »

8709 views
Nieuws
Waarom Bitcoin nooit geld zal worden

Waarom Bitcoin nooit geld zal worden

Ooit heb ik Bitcoin aan 180 euro gekocht, en vandaag noteert de “munt” om en bij de 6000 euro. Als speculatie kan dat tellen: dat is meer dan 30 keer over de kop, en dit op drie jaar tijd. Met Monero deed ik dat nog eens over, zij voorlopig met minder groot multiplicator-effect: die heb ik aan 8 euro gekocht, en vandaag noteert de “munt” 105 euro, een schamele 13 keer over de kop. Ja, soms kan het al eens tegenvallen. LEES VERDER »

1783 views
Nieuws
Argentinië-moet-inflatie-accepteren

Argentinië moet inflatie accepteren

De Argentijnse president Mauricio Macri heeft de zware taak om de rommelige economie die zijn voorganger achterliet weer aan de praat te krijgen. Nadat het land in 2016 met een inflatie van 40% te maken kreeg, lukte het de nieuwe regering om de prijzen in 2017 ‘slechts’ 21% te laten stijgen. Dat is knap, maar de doelstelling om de inflatie te beperken tot 17%, werd daarmee niet behaald. Minister van Financiën Nicolas Dujovne moest daarom het jaar eindigen met bijgestelde ambities. Hij liet weten dat de regering in 2018  zal streven naar een inflatie van 15%; het eerdere doel was 12%. LEES VERDER »

529 views
Nieuws
_pic-web

Adidas loopt in op Nike

Amerikaanse producenten van sportkleding zijn niet erg blij met Adidas. Deze markt heeft nu al met een terugval te maken, waardoor de uitbreidingsdrift van de Duitse schoenenproducent sportmerken alleen maar meer kopzorgen bezorgt. LEES VERDER »

2099 views
Poll