Populair

Nieuws
Dit-worden-de-grootste-risico’s-in-2017

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Dit worden de grootste risico’s in 2017

Als je dacht dat 2016 een zwaar jaar was, bereid je dan maar voor op 2017: de kans bestaat dat de politieke en economische situatie nog een stuk lastiger gaat worden. De WEF, Eurasia Group en Control Risks hebben een analyse gemaakt van de grootste risico’s waar beleggers en aandeelhouders in 2017 mee te maken kunnen krijgen. Deze risico’s kunnen de nodige invloed hebben op de beurskoersen. LEES VERDER »

3480 views
Nieuws
Dit Donald Trump aandeel betaalt gelijk 8% dividend!

Dit Donald Trump aandeel betaalt gelijk 8% dividend!

De kop is eraf. Het nieuwe jaar is van start gegaan en de beurzen zijn ons goed gezind. Dat was vorig jaar wel anders. Tot in februari verloren de beurzen vorig jaar in de eerste weken van het jaar flink wat punten. In november waren de beurzen weer terug bij af. Daarna werd er al snel weer 10% winst geboekt. LEES VERDER »

2640 views
Nieuws
Nog-steeds-20%-dividend-en-de-koers-steeg-met-51%...

Nog steeds 20% dividend en de koers steeg met 51%…

Ik stond erbij en keer ernaar… Zo zou je haast denken als je dit aandeel nog niet in je bezit hebt. Soms stuit je op aandelen waarvan de resultaten alleen maar voorkomen in een mooie droom. Het wordt nog mooier: Het dividend wordt zonder bronbelasting (!) elke maand aan ons uitgekeerd. LEES VERDER »

2434 views
Nieuws
Een mooi aandeel voor uw inkomen

Eric Poelmann van Dividendradar in ,

Een mooi aandeel voor uw inkomen

We zitten weer in een nieuw jaar en voor velen onder ons betekent dit dat we weer een jaar dichter tegen ons pensioen aan zitten, als u al niet gepensioneerd bent. Dat betekent, dat inkomen uit onze beleggingen voorop staat. Maar 2017 gaat niet zo’n gemakkelijk jaar worden als 2016, want er wacht ons heel wat onzekerheid. LEES VERDER »

2388 views
Nieuws
beurzen-kunnen-zich-vergissen-in-trump

Hans de Groot van Beleggersplaats in

Beurzen kunnen zich vergissen in Trump

Sinds 9 november kijkt de Amerikaanse aandelenmarkt amper nog naar beneden. Investeerders verwachten dat Trump voor ongekende economische groei gaat zorgen en kijken likkebaardend uit naar fiscale stimulering, lagere belastingen, hogere overheidsuitgaven en meer winsten. LEES VERDER »

2364 views
Nieuws
het-hoogtepunt-is-bereikt

Het hoogtepunt is bereikt

Voor het eerst in de GroeiDividend geschiedenis bedraagt het aantal overgewaardeerde aandelen uit onze lange lijst met AMDB’s meer dan 50%. Het merendeel van de 235 AMDB aandelen heeft momenteel dus een historisch laag dividendrendement. Daartegenover staat dat deze maand nog slechts 15% van de GroeiDividend aandelen zijn ondergewaardeerd. Het is daarmee officieel een feit. LEES VERDER »

1989 views
Nieuws
10-Bedrijven-die-niet-blij-worden-van -Trump's-''America-First''-plannen

10 Bedrijven die niet blij worden van  Trump’s ”America First” plannen

Of je het er nu mee eens bent of niet, de ”America First” plannen van de aankomend president van Amerika drukken nu al een stempel op de plannen van veel Amerikaanse bedrijven om werkgelegenheid naar het buitenland te verhuizen. Afgelopen november veranderde Ford Motor Company al van gedachte en behield haar productiefaciliteiten voor de Lincoln MKC in Kentucky. LEES VERDER »

1944 views
Nieuws
10 winnaars onder Trump, deel 1

10 winnaars onder Trump, deel 1

Over een paar dagen begint het tijdperk Trump en het is een understatement om te stellen dat dit geen verandering met zich mee zal brengen op de beurs. Het blijft moeilijk inschatten hoeveel van zijn campagnebeloften hij daadwerkelijk gaat uitvoeren en als investeerders is het dus gissen welke aandelen nu echt gaan profiteren onder zijn presidentschap. Gelet op recent nieuws en berichten uit het verleden hebben we een lijstje van tien aandelen samengesteld die het met grote kans goed doen onder Trump. Aandelen die optimaal kunnen profiteren van een combinatie van gunstig beleid en minder wetgeving. Vandaag de eerste drie aandelen die jouw portfolio Trump-proof gaan maken. LEES VERDER »

1928 views
Poll