Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop is lid van het redactionele team sinds januari 2010 en van begin af aan nauw betrokken geweest bij het opzetten van GroeiDividend, DividendRadar en INDEX aandelen. Een vrouw van deze tijd weet dat niets belangrijker is dan financiële onafhankelijkheid.

Niet alleen nu maar ook voor later, helemaal nu er van alle kanten aan de pensioenvoorziening geknabbeld wordt. Ze is er daarom van overtuigd dat beleggers een duidelijker doel moeten krijgen voor hun investeringen, dat verder gaat dan speculeren op een snelle winst.

Beleggen is als sparen van vroeger. GroeiDividend is volgens haar hiervoor een uitstekende en effectieve manier, daarbij voor de beginnende belegger ook zeer toegankelijk. De nieuwsbrief is niet alleen bedoeld voor de oudere belegger, juist de wat jongere belegger moet hiermee worden aangesproken. Want beleggingen in AMDB’s rond je veertigste leveren vaak dividendrendementen op in de dubbele cijfers als je 67 wordt.

Met de nieuwsbrief INDEXaandelen wordt ingespeeld op dé beleggingsvorm van deze eeuw: Het indexbeleggen. Door te beleggen in ETF’s, ookwel trackers genoemd, volg je heel eenvoudig en efficiënt een bepaalde index, wat vele malen goedkoper is en niet onbelangrijk, vele malen betere resultaten oplevert dan de menig vermogensbeheerder of bank.

Na haar studie Bestuurskunde aan de RU Leiden, is ze werkzaam geweest bij diverse werkgevers, nationaal en internationaal. In 2002 is ze actief gaan beleggen. Door schade en schande is ze veel wijzer geworden. Mede daarom is ze overtuigd van de kracht van de GroeiDividend methode en het Indexbeleggen.

Contact

Nieuwsbrief

Winstverdubbelaar met de Dividend Component

Deze nieuwsbrief concentreert zich op Blue Chip aandelen zoals Coca-Cola en McDonald’s. Deze aandelen presteren het om elk jaar het dividend te verhogen en daarom worden ze ook wel Alsmaar Meer Dividend Betalers genoemd (AMDB’s).

Leg uw aandelen van Coca-Cola en tientallen andere mastodonten van de beurzen niet op zolder, want door deze op het juiste moment te kopen en te verkopen, verhoogt u uw rendement aanzienlijk.

€ 49,90

iedere 3 maanden

Beleggersplaats
Combi Abonnement

Bespaar meer dan 1.000 euro per jaar
met een Combi Abonnement!

Voor de slimme beleggers  hebben we een voordelig combinatie abonnement.

Tegen een vast bedrag van €100,- per maand kunt u een abonnement nemen op al onze nieuwsbrieven. En dat geldt ook voor alle toekomstig uit te brengen nieuwsbrieven waarvoor u niets extra’s betaalt!

Meer info

€ 100

per maand

Recente updates

GroeiDividend
Eveline

Hoera! GroeiDividend 10 jaar!

Een woord vooraf: Het is alweer 10 jaar geleden dat de eerste GroeiDividend nieuwsbrief verscheen in Nederland. Een nieuwsbrief op basis van een unieke methode…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »
GroeiDividend
Eveline

De horror van het taperen

De Amerikaanse beurzen bereiken de afgelopen dagen weer recordstanden en beginnen de novembermaand duidelijk positief. In oktober wist de S&P500 7% hoger af te sluiten…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »