Sam Hollanders

Sam Hollanders

Sinds juli 2014 is Sam Hollanders de auteur van SMART Capital, dit na de fusie met de nieuwsbrief BeursLoper waar hij sinds 2011 zijn klanten voorzag van aandelentips. Hij is een echte waardebelegger en voelt zich ook met kleinere bedragen steeds mede eigenaar van de bedrijven waarin hij belegt.

Vanuit deze filosofie selecteert hij enkel aandelen welke hij bereid is te houden, ook als de beurs voor enkele jaren zou sluiten. Zijn portefeuille bestaat uit aandelen van hoogst kwalitatieve bedrijven en spotgoedkope aandelen of een gezonde mix van beide.

Naast het waardebeleggen heeft hij zich ook toegelegd op de quantitatieve analyse van aandelen, deze methode sprak hem aan omdat hiermee elke emotie in de beleggingsbeslissing kan worden uitgesloten. Uiteraard zijn ook hier zijn belangrijkste parameters gebaseerd op het value investing, namelijk kwaliteit en onderwaardering.

Naast auteur van SMART Capital geeft Sam Hollanders ook nog BrokerTarieven.nl (Brokertarieven.be), VergelijkBrokers.nl en Samhollanders.com uit en schrijft hij columns voor Beste Belegger, Beurs.com en BeleggersPlaats.

Contact

Nieuwsbrief

Beleggen in Kwaliteit en Waarde

SMART Capital is een nieuwsbrief waarin de aandelen worden geselecteerd volgens de principes van uitstekende beleggers zoals Benjamin Graham, Philip Fischer, Warren Buffett en Joel Greenblatt. Kortom de principes van het waardebeleggen. We zouden dit zeer kort kunnen omschrijven als het kopen van euro’s voor 50 cent.

Dat is de essentie van waardebeleggen, en zo makkelijk kan het inderdaad zijn. De juiste aandelen vinden is een ander paar mouwen, maar daarvoor hebt u ons. 

€ 62,50​

iedere 3 maanden

Recente updates

SMART Capital
Sam

Update Week 13: geduld loont

De nettoactiefwaarde van Exor bedroeg eind vorig jaar €132,41 per aandeel, een stijging van 29,7% ten opzichte van een jaar eerder. Dit is natuurlijk een…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »