Macro Trends

MACRO Trends (MT) werd in 2011 opgericht als meer dan een beleggersblad. Het was een blad voor beleggers, wat niet hetzelfde is.
Bij MT vind je aandelentips, zoals bij elk blad, maar wij gaan verder: wij analyseren de risico’s die aan alle activaklassen vasthangen, omdat alle activaklassen nu eenmaal uitgedrukt zijn in … geld.

Met ons geld is wat mis. Er is er teveel van, maar toch brengt niks nog geld op. Tenminste niet als je de inflatie erbij rekent, die volgens de ECB lager is dan ooit, maar wat wij in onze portemonnee niet voelen. In tegendeel: elk jaar wordt alles duurder. Hoe komt dat? En hoe bescherm ik mijn vermogen daartegen? Dat zijn de kernvragen die we maand na maand in MT onderzoeken.

Brecht Arnaert

Brecht Arnaert is als monetair expert verbonden aan de Universidad Rey Juan Carlos te Madrid, en is sinds november 2013 de hoofdredacteur van MACRO Trends.

Nieuwsbrief

Bescherm uw kapitaal!

Het vermogen van onze lezers beschermen is altijd onze éérste zorg. MACRO Trends investeert voornamelijk in fysiek goud, zilver, (buitenlandse) valuta, maar ook cryptocurrencies zoals Bitcoins komen aan bod.

De portefeuille van MACRO Trends is opgebouwd volgens de filosofie van een beleggings-piramide, waarbij het minst risicovolle (aandelen) de top. Hoe hoger, hoe minder er van die activaklasse in zit. 

Als abonnee zit u verder ook nog eens op de eerste rij om bij te leren over het onderzoek van de hoofdredacteur inzake inflatie en deflatie, en de relatie met de geopolitieke gebeurtenissen in Europa. 

89

iedere 3 maanden

Recente updates

MACRO Trends
Brecht

MACRO Trends editie 188 april 2022 Deel 2

Comptrolled Opposition “Comptroller” is een oud Engels woord wat controleur betekent. Zo heette de Directeur van de Schatkist in Engeland de “Comptroller General of the…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »
MACRO Trends
Brecht

MACRO Trends editie 186 maart 2022

Er zijn weinig zinnen die ik mensen de afgelopen jaren meer heb horen mompelen dan “ik weet niet meer wat ik moet geloven”. Het nieuwe…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »