Paul van den Heuvel

Paul van den Heuvel

Paul van den Heuvel heeft zich gespecialiseerd in het inkomensgericht beleggen en is auteur van de nieuwsbrieven The Dividend Factory en PensioenDividend.nl. Paul heeft de beginjaren meegemaakt van de opleiding communicatie aan de HEAO in Eindhoven. Later als marketinganalist en database manager heeft hij zich kunnen bekwamen op het analytische vlak.

Business Intelligence was zijn specialiteit. Zijn ervaringen als analist hebben hem enorm geholpen bij de zoektocht naar Hoog Dividend aandelen. Deze aandelen hebben geen notering in eigen land, dus moest hij naar Amerika, de bakermat van het inkomensgericht beleggen. Regelmatig is hij daar te vinden en nog steeds weet hij de parels onder de Hoog Dividend aandelen aan zijn twee portfolio’s toe te voegen. Amerikanen leven niet in een verzorgingsstaat zoals wij.

De zelfredzaamheid van de Amerikanen heeft geleid tot het inkomensgericht beleggen. De regering heeft voor bepaalde bedrijfstakken gunstige, vaak fiscale voorwaarden geschapen om dividendbeleggers aan zich te binden. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Het is Paul zijn missie om ook de Nederlandse en Belgische beleggers hiervan te laten profiteren. En dat zijn er inmiddels al vele duizenden.

Contact

Nieuwsbrief

De beste Hoog Dividend aandelen

Met een abonnement op The Dividend Factory krijgt u toegang tot de parels onder de Hoog Dividend aandelen.

De nieuwsbrief heeft 7% als onderkant gekozen. Maar er zijn ook aandelen bij, die u meer dan 10% per jaar brengen.

De meeste aandelen keren elk kwartaal of zelfs elke maand uit.

€ 37,50​

iedere 3 maanden

Inkomen uit Hoog Dividend fondsen

PensioenDividend.nl speurt voor u de aandelenmarkten af naar beleggingsfondsen, die zonder uitzondering elke maand met een uitkering komen en een dividendrendement realiseren van 8% of meer.

Deze nieuwsbrief is ideaal als aanvulling op uw pensioen of gewoon als extra inkomen.

Deze passieve vorm van beleggen is misschien minder spannend, maar u heeft er dan ook nagenoeg geen omkijken naar.

€ 49,95

iedere 3 maanden

Beleggersplaats
Combi Abonnement

Bespaar meer dan 1.000 euro per jaar
met een Combi Abonnement!

Voor de slimme beleggers  hebben we een voordelig combinatie abonnement.

Tegen een vast bedrag van €100,- per maand kunt u een abonnement nemen op al onze nieuwsbrieven. En dat geldt ook voor alle toekomstig uit te brengen nieuwsbrieven waarvoor u niets extra’s betaalt!

Meer info

€ 100

per maand

Recente updates

The Dividend Factory
Paul

Nieuw fonds met 9,4% dividend

Oktober 2021 In de tweede helft van vorige week ging een wat koelere wind over de beurzen blazen. Aandelen daalden over de hele wereld uit…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »
The Dividend Factory
Paul

8,9% preferent dividend

September 2021 Op de beurs van Wall Street en bij uitbreiding ook op de andere beurzen is de onzekerheid recent wat toegenomen. Het bericht dat…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »