Sam Hollanders

Sam Hollanders

Sinds juli 2014 is Sam Hollanders de auteur van SMART Capital, dit na de fusie met de nieuwsbrief BeursLoper waar hij sinds 2011 zijn klanten voorzag van aandelentips. Hij is een echte waardebelegger en voelt zich ook met kleinere bedragen steeds mede eigenaar van de bedrijven waarin hij belegt.

Vanuit deze filosofie selecteert hij enkel aandelen welke hij bereid is te houden, ook als de beurs voor enkele jaren zou sluiten. Zijn portefeuille bestaat uit aandelen van hoogst kwalitatieve bedrijven en spotgoedkope aandelen of een gezonde mix van beide.

Naast het waardebeleggen heeft hij zich ook toegelegd op de quantitatieve analyse van aandelen, deze methode sprak hem aan omdat hiermee elke emotie in de beleggingsbeslissing kan worden uitgesloten. Uiteraard zijn ook hier zijn belangrijkste parameters gebaseerd op het value investing, namelijk kwaliteit en onderwaardering.

Naast auteur van SMART Capital geeft Sam Hollanders ook nog BrokerTarieven.nl (Brokertarieven.be), VergelijkBrokers.nl en Samhollanders.com uit en schrijft hij columns voor Beste Belegger, Beurs.com en BeleggersPlaats.

Contact

Nieuwsbrief

Beleggen in Kwaliteit en Waarde

SMART Capital is een nieuwsbrief waarin de aandelen worden geselecteerd volgens de principes van uitstekende beleggers zoals Benjamin Graham, Philip Fischer, Warren Buffett en Joel Greenblatt. Kortom de principes van het waardebeleggen. We zouden dit zeer kort kunnen omschrijven als het kopen van euro’s voor 50 cent.

Dat is de essentie van waardebeleggen, en zo makkelijk kan het inderdaad zijn. De juiste aandelen vinden is een ander paar mouwen, maar daarvoor hebt u ons. 

€ 62,50​

iedere 3 maanden

Beleggersplaats
Combi Abonnement

Bespaar meer dan 1.000 euro per jaar
met een Combi Abonnement!

Voor de slimme beleggers  hebben we een voordelig combinatie abonnement.

Tegen een vast bedrag van €100,- per maand kunt u een abonnement nemen op al onze nieuwsbrieven. En dat geldt ook voor alle toekomstig uit te brengen nieuwsbrieven waarvoor u niets extra’s betaalt!

Meer info

€ 100

per maand

Recente updates

SMART Capital
Sam

Update week 52 – 2021

Vorige week liet Hornbach Holding weten dat ze een bod doen op de resterende 23,6% van de aandelen van Hornbach Baumarkt die ze nog niet…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »
SMART Capital
Sam

Update Week 50: Somero summier

KORT SAMENGEVAT We naderen het jaareinde en dan wordt het ook stiller qua bedrijfsnieuws. Van Colruyt en Hornbach krijgen we nog cijfers over het derde…...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »