Smart capital

SMART Capital is in 2004 succesvol gestart en werkte volgens de principes van het waarde beleggen of value investing. Een strategie die de tand des tijds meer dan doorstaan heeft en menige bekende en rijke beleggers heeft voortgebracht zoals Warren Buffett, Benjamin Graham, Philip Fisher, Walter Schloss, Seth Klarman en Joel Greenblatt.

Aantrekkelijk rendement
Het gaat bij waarde beleggen om beleggen zoals het ooit is bedoeld: Aantrekkelijk geprijsde aandelen kopen, waarvan de koers met een grote kans op den duur aanzienlijk zal stijgen om zodoende een aantrekkelijk rendement te maken.

Een euro kopen voor 50 cent…
Heel simpel gezegd kunnen we het samenvatten als het kopen van euro’s voor 50 cent. Natuurlijk is het niet zo simpel, want hoe weet je of die €0,50 nu echt €1 waard is? Daarvoor zullen we af moeten dalen naar het DNA van een bedrijf. Hiervoor zal er veel en tijdrovend onderzoek gedaan moeten worden. Hier komt vakmanschap om de hoek kijken. En juist daarin blinkt SMART Capital al sinds 2004 uit.

Sam Hollanders

Sinds juli 2014 is Sam Hollanders de auteur van SMART Capital, dit na de fusie met de nieuwsbrief BeursLoper waar hij sinds 2011 zijn klanten voorzag van aandelentips. 

Nieuwsbrief

Beleggen in Kwaliteit en Waarde

SMART Capital is een nieuwsbrief waarin de aandelen worden geselecteerd volgens de principes van uitstekende beleggers zoals Benjamin Graham, Philip Fischer, Warren Buffett en Joel Greenblatt. Kortom de principes van het waardebeleggen. We zouden dit zeer kort kunnen omschrijven als het kopen van euro’s voor 50 cent.

Dat is de essentie van waardebeleggen, en zo makkelijk kan het inderdaad zijn. De juiste aandelen vinden is een ander paar mouwen, maar daarvoor hebt u ons. 

62,50

iedere 3 maanden

Beleggersplaats
Combi Abonnement

Bespaar meer dan 1.000 euro per jaar
met een Combi Abonnement!

Tegen een vast bedrag van €100,- per maand kunt u een abonnement nemen op al onze nieuwsbrieven.

En dat geldt ook voor alle toekomstig uit te brengen nieuwsbrieven waarvoor u niets extra’s betaalt!

€ 100

per maand

Recente updates

SMART Capital
Sam

Een tennisbal of een ei?

Als langetermijnbeleggers is voor ons het effect van de inflatie op lange termijn uiteraard het belangrijkste. De schommelingen op korte termijn laten we aan ons passeren. Maar er zijn gevolgen van de inflatie op korte termijn die ook lange termijn gevolgen hebben. Als prijzen stijgen, blijven ze vaak daar steken. Heeft u de prijs van een glaasje cola op restaurant ooit al weten dalen...

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »
SMART Capital
Sam

Waarom de korte termijn niet werkt

Die toont aan dat de periode gedurende dewelke aandelen in portefeuille blijven, steeds korter wordt. Beleggers hebben geen geduld meer en dat is bijzonder jammer, want zo kunnen ze niet genieten van het ‘compounding’ effect van goede bedrijven.

Je hebt een geldig abonnement nodig om de inhoud te bekijken.
Login of Start je abonnement
Lees gratis
Lees verder »